StoryEditorOCM
ShowbizU OBJEKTIVU LIVIJA ANDRIJIĆA

‘Bilo je kasno, sve ih je svladao umor, a Oliver je sjedio na rubu snaga...‘: uživajte u rijetko viđenim fotografija pjevača kojega ne možemo preboljeti, ova izložba stiže u Vela Luku

Piše Rada Dragojević Ćosović
20. srpnja 2021. - 13:02
Bilo je posve jasno da je to njegov život, a Livio je, kako kaže, imao tu sreću da se tu našao i ovjekovječio trenutak umora i sjedinjenja s glazbom i plavom svjetlošćuLivio Andrijić

Početkom lipnja 2021. godine u Zagrebu sam se našla s fotografom Liviom Andrijićem, kako bismo dogovorili detalje izložbe i napravili intervju o njegovoj suradnji s velikim glazbenikom Oliverom Dragojevićem.

Pripremila sam deset pitanja koja su se odnosila na suradnju fotografa i glazbenika, na upečatljive trenutke iz tridesetak godina druženja, na njegov intimni doživljaj Olivera kao osobe i njegov značaj u profesionalnom i privatnom životu fotografa, koji nam je nesebično ustupio fotografije za izložbu u Veloj Luci.


Formalni razgovor pretvorio se u toplu ljudsku priču natopljenu morem, glazbom, nostalgijom i dubokim poštovanjem prema čovjeku, koji je ostavio neizbrisiv trag na profesionalni i osobni život fotografa Livija Andrijića.

Intervjui...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 20:18