StoryEditor
ShowbizHit na prvu

'Stara škola, zna Tonči šta valja': obožavatelji oduševljeni novim Magazinom, iako se većina 'načekala i naživcirala'

Piše J.V.
16. travnja 2018. - 16:46
download (2)

Trebalo im je godinu dana, ali jednoglasno je donesen zaključak da se čekanje isplatilo. Magazin ima novu pjesmu, a obožavatelji su van sebe od sreće i oduševljenja. 

Kako i ne bi bili, ako se na njoj radilo punu godinu. Najpoznatiji splitski hitmejkerski par, Tonči i Vjekoslava Huljić, za svoj novi, grandiozni hit nisu mogli izabrati grandioznije ime - 'Titanik'.

Potonuće legendarnoga broda inspiriralo ih je tako na stihove "Sve je moje tvoje, duša, tijelo, lik/ Kako možeš tako nekog ostavit/ Zar ćeš samo proći kao prolaznik/ Da se srce utopi, meni dovoljan si ti/ Ne treba mi Titanik", a mnogi su se u priči pronašli.


"Je da smo se načekali i živcirali, ali prema onome što vidim isplatilo se...", odbrojavali su dane pratitelji na društvenim mrežama.

"Ovo što nam Magazin predstavlja u zadnje vrijeme je standard koji i ocekujemo", složili su se fanovi nakon preslušavanja pjesme, koju su neki već proglasili "hitom na prvu".

"Stara škola, zna Tonči šta valja", komentirali su dodatno povratak "na staro".A da ne bi ime pjesme ostalo na jednome stihu i potonuću srca, i spot donosi motive iz filmske verzije događaja. Andrea Šušnjara spušta se sličnim stubama kojima silazi Kate Winslett u filmu, a ima i nekoliko scena na palubi i u vodi, naravno.

Spot je ekipa 'izbacila' prije samo dva dana, a već je dosegao zavidan broj pregleda na Youtubeu, gotovo 81 000.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2022 13:57