StoryEditorOCM
Zvijezde onlineUZBUĐENJE FINALA

Kapetan Marko Bijač grije srca navijača, a njegovo je srce odavno osvojila lijepa Zrinka. Fotografije svjedoče ljubav

Piše Mozaik SD
16. siječnja 2024. - 20:52

Kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije i vratar grčkog Olympiakosa, Marko Bijač, s Barakudama upravo pokušava osvojiti zlato na Europskom prvenstvu.

Hrvatska i Španjolska su i započele svoj put do finala međusobnim ogledom, tada smo u drami bili bolji s 14:12 nakon peteraca. Pred prepunim tribinama na bazenu na Savi, kao i pred milijunima gledatelja koji iz sveg srca bodre hrvatske vaterpolske reprezentativce, Bijač brani branku i grije srca navijača.

image

Plivalište Mladost: Hrvatska - Španjolska, finalna utakmica Europskog vaterpolskog prvenstva 2024.

Damir Krajač/Cropix

A njegovo je srce davnih godina zagrijala i zauvijek osvojila lijepa Zrinka Kordić, samozatajna Dubrovkinja, s kojom je u sretnoj ljubavnoj vezi još od školskih dana.

Marko i Zrinka su se upoznali, dakako, u rodnom Dubrovniku, a njihova je veza izdržala sva iskušenja Markovih utakmica i putovanja, njezinih studentskih godina u Zagrebu, gdje je studirala na Filozofskom fakultetu.

"Zrinkina podrška jako mi je važna. Maksimalno mi se prilagodila i mislim da dosta dobro podnosi moje često odsustvo od kuće", komentirao je Marko jednom prilikom u IN Magazinu.

Puno se puta pisalo i kako bi mogli stati pred oltar, no to se, koliko je poznato, još nije dogodilo. Par uspješno čuva svoju privatnost i dostupno je tek nekoliko njihovih zajedničkih fotografija iz prošlosti na Facebooku.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 21:36