StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePOGLEDAJTE VIDEO

Bend Coldplay snimio spot za pjesmu ‘Feelslikeimfallinginlove‘, namijenjen osobama s oštećenjima sluha i gluhim osobama

Piše SCENA SD
5. srpnja 2024. - 22:20

Band "Coldplay" je nedavno objavio singl "Feelslikeimfallinginlove", popraćen dirljivim videom s koreografijom na znakovnom jeziku.

Za video je skupina pozvala glumicu Natashu Ofili, koja režira koreografiju na znakovnom jeziku. "Skidajući pjesmu stih po stihu, a zatim je ponovno sastavljajući, stvorila sam vizualnu priču o emocijama, izrazima lica, pokretima i položajima ruku koji odgovaraju značenju pjesme, Chrisovoj i mojoj interpretaciji", objašnjava ona.

Komentari videa pokazuju koliko su ljudi oduševljeni videom.

"Nijedan me glazbeni izvođač na ovom svijetu ne može učiniti sretnim kao Coldplay.:) Kakva apsolutno prekrasna pjesma"

"Bio sam jedan od 2000 sretnika koji su bili u Odeonu Herodes Atticus te noći! Tako blagoslovljen! A samo 2 dana prije toga bio sam u prvom redu na svjetskoj turneji Music Of The Spheres ovdje u Ateni! Hvala Coldplayu na ovim čarobnim trenucima koji se događaju jednom u životu. Zauvijek ću biti zahvalan."

"Ja sam učiteljica specijalizirana za pružanje usluga djeci s posebnim obrazovnim potrebama. Puno vam zahvaljujem što ste napravili tako sveobuhvatan video i omogućili da glazba dopre do svih. Svaka čast momci".

"Jedan od razloga zašto toliko volim Coldplay: stvaraju glazbu za svakoga. Nema isključenja. Pozdrav iz Perua, momci. Pratim vas odmalena. Moja ljubav prema vama raste svaki dan."

image

Chris Martin i Coldplay

Adam Ihse/Tt News Agency Via Afp
image

Chris Martin i Coldplay

Adam Ihse/Tt News Agency Via Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2024 00:42