StoryEditorOCM
TV&RealityVETERAN U ‘KUMOVIMA‘

Žarko Radić: ‘Kralj sapunica‘? U ovom poslu nema kraljeva, ali ima puno rudara. U mirovini sam između projekata...

Piše Marija Vuković
2. veljače 2024. - 11:05
‘U ranoj mladosti sam bio uvjeren da ne mogu živjeti nigdje nego u Splitu, ali kako to biva, život me je demantirao. U Splitu sam od 2000. godine s tim da sam sedam godina proveo u Rijeci i sve skupa cca sedam godina snimajući u Zagrebu. U svakom od tih gradova osjećam se kao kod kuće.‘  Luka Dubroja

Kada sam dogovarala intervju sa Žarkom Radićem, povod je, a nije da ga za njega ni treba biti, bio Stanley Cukela, novi lik kojeg tumači u megapopularnim "Kumovima". Sasvim slučajno, ispalo je kako je ovo i godina u kojoj slavi punih pet desetljeća na televizijskoj sceni.

Impresivna je to brojka, a iza sebe ima čitav niz uspješnica poput "Kapelskih kresova", "Otpisanih", "Na granici" i brojnih drugih koje su mu osigurale laskavu titulu "kralja domaćih sapunica". On je, samo navodno, u mirovini, ali u praksi ta penzija izgleda tako da život i dalje dijeli između tri grada - Splita, Rijeke i Zagreba. Kako nam i sam priznaje, posao kojim se bavi je "ozbiljan maraton", ali još uvijek ne ostaje bez daha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 07:33