StoryEditorOCM
TV&RealitySUPERSTAR

Tko prolazi dalje, odlučili su gledatelji svojim glasovima, a natjecatelji nisu krili emocije kada su doznali

Piše SCENA SD
3. prosinca 2023. - 07:30

Nakon što je u trećoj emisiji uživo ‘Superstara‘ nastupilo osam kandidata, u veliko finale prošlo je samo četvero - Dino Miklaužić, Toni Peruško, Petar Šegedin i Hana Ivković. 

Tko prolazi dalje, odlučili su gledatelji svojim glasovima, a natjecatelji nisu krili emocije kada su doznali. 

Podsjetimo, Dino je nastupio prvi s s hitom "Ti si mi u krvi" Zdravka Čolića. 

"Hoćete da ja kao najmlađi počnem? Zašto sam namjerno upotrijebio riječ najmlađi? Prošli put si ušao u koštac s teškom pjesmom. Rekao sam da zvučiš kao dječak. Moja greška. Naravno da zvučiš kao dječak jer imaš 18 godina. To kako si sagorio na bini. Sagorio si na bini, ali ne vjerujem da ćeš kod gledatelja. Ti kako budeš rastao, bit ćeš talijanski tip vokala", rekao je Tonči Huljić. 

"Ubijaš kako pjevaš. Kod tebe nema smisla komentirati tehniku pjevanja. Kod tebe treba samo komentirati jesi li se povezao sa svemirom ili nisi", istaknuo je Filip Miletić. 

"Mislim da mi je najdraža stvar kod tebe što si ti roker koji s punim pravom uzima ovakve balade i izvodi ih na svoj način. Jako dobro", komentirala je Nika Turković.

"Izabrao si pjesmu Zdravka Čolića i to si donio na svoj način. Mislim, ti kad budeš pivao, djevojčice će vrištati. Naravno, tvoje srce pripada samo jednoj. Moram reći, imaš inteligentni humor", rekla je Severina.

Toni Peruško otpjevao je "Sanjao sam noćas da te nemam" od grupe Bijelo dugme, a u najavi je otkrio da će pjesmu posvetiti prijatelju kojemu su se zaredale tragedije. 

"Imaš stas, imaš glasa. Pjesma je ekstremno teška. To je ogroman zalogaj. Gledatelji neka imaju negdje u glavi da je to ekstremno teška pjesma. Ti si pjevačina. Ti si ozbiljan pjevač. Kako god se završi show, ti si pobijedio", dodao je Filip. 

"Mogao bi meni napisati jednu takvu", nadovezala se Severina. 

"Čovječe, kakva pjesma", rekao je Filip. 

"Nisam dosad primijetio ovaj brzi vibrato u vokalu. Samo ti budi svoj, imaš dovoljno rašpe u glasu", rekao je Tonči kojemu je smetalo što je malo oponašao Tifu. 

"Ti imaš još jednu kvalitetu u sebi. Ti si skromna osoba", dodao je Tonči. 

"Čestitam ti jer je baš teška pjesma", istaknula je Severina. 

"Ovo je ogromna pjesma. Malo si se zamračio. Vidjelo se da ti znači, zato si je nam prodao", komentirala je Nika. 

Petar Šegedin nastupio je s pjesmom "Da je meni s tobon kroz pasike" legendarnog Vinka Coce.

Antonija Blaće je rekla da ju je Petar stvarno podsjetio na Vinka Cocu, a on nije mogao zadržati suze. Otkrio je da je on bio njegov kum. 

Odjenuo je njegovo odijelo. "S ponosom ga nosim", istaknuo je. 

"Baš si me emotivno vratio u Dalmaciju. To ti sjajno radiš, savršeno", komentirala je Severina. 

"Drago mi je da si poslušao moj savjet i vratio se doma", rekao je Tonči. 

"Ovaj show ne bi bio tako poseban da tebe nemamo u njemu. Imaš tu toplinu i imaš staru dušu. Zna ono što radi", rekao je Filip. 

"Kao da si iznad samog sebe. Toliko mi je to bilo lijepo, toliko to nosiš ponosno. Još ovo što nosiš na sebi. To je ta toplina. Hvala ti što si nam to tako prekrasno donio", rekla je Nika. 

Posljednja u polufinalu je nastupila Hana Ivković s pjesmom "Look What I Found" od Lady Gage

"Ja moram reći da mi se jako svidjelo ovo večeras i dobro je da si malo izašla, uostalom imaš tamo plakat "Od Nirvane do Silvane", ti stvarno možeš sve pjevati. Bit će teško kad izgubimo jednog od vas, a to sigurno nećeš biti ti", komentirala je Severina. 

"Budi hrabrija. Svaka čast", rekla je Nika.

"Koliko talentirano dijete imamo ovdje. Kao što je Petar netko tko spaja ljude, ti si netko tko može pjevati apsolutno sve", istaknuo je Filip. 

"Bez obzira što nisi zadovoljna pjesmom, izvela si je fantastično", rekao je Tonči. 

image

Finalisti Superstara

RTL
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 04:12