StoryEditorOCM
TV&Realitytužne vijesti

Preminuo je Marijan Cerovac kojeg smo gledali u showu RTL-a ‘Ljubav je na selu‘, izgubio je bitku s teškom bolesti

Piše Scena SD
10. lipnja 2024. - 21:43

Marijan Cerovac iz showa ‘Ljubav je na selu‘ preminuo je prošlog četvrtka, a vijest o Marijanovoj iznenadnoj smrti potvrdio je njegov prijatelj Zvonko Šantalab, piše RTL.hr.

- Prije tri tjedna je sletio za Zagreb. Već je tada bio loše. Odveo sam ga u bolnicu, pozvao sina koji inače živi u SAD-u i u Zagrebu je nastavio liječenje. u međuvremenu je dobio i koronavirus i nažalost, preminuo je prošli tjedan - rekao je Zvonko.

On je doznao za njegovo stanje još dok je Marijan bio na Tajlandu i pozvao ga k sebi u Zagreb na adekvatno liječenje.

- Mi smo četiri godine prijatelji, zamolio sam ga da bude kod mene u Zagrebu, da ću se ja pobrinuti za njega. No, završio je odmah u bolnici - kazao je.

Datum ispraćaja još nije poznat.

Marijan je sudjelovao je u 13. sezoni ‘Ljubav je na selu‘, no nije pronašao sreću s nijednom od kandidatkinja. No, na stranici za upoznavanje kasnije je našao Tajlanđanku Naranphat Cerovac Madarat zvanu Patty s kojom se oženio pred RTL-ovim kamerama. 

image

Marijan i supruga

Privatni album/RTL

- Upoznali smo se na stranici za upoznavanje. Ja sam joj prvi napisao poruku, a ona je odgovorila s ‘Hello‘. I tu se sve otvorilo i počeli smo pričati. Ona je bila u Budimpešti. Tamo je dospjela preko radne vize, tamo je pronašla posao. Bila je u braku, razvedena je. Ja sam išao k njoj, ali prvi put me otkantala. Ali kad sam se vratio doma, ponovno me zvala i ja sam se vratio u Budimpeštu dva dana poslije. Čim je izašla van i čim sam je ugledao, ja sam bio zaljubljen preko glave - ispričao je Marijan koji se s novom suprugom preselio na Tajland. 

Marijanova supruga Patty oprostila se od njega na TikToku podijelivši njegove fotografije na kojima je bolestan, a uputila mu je emotivnu poruku na tajlandskom jeziku koja bi u prijevodu glasila: ‘Lijepo spavaj dobri prinče. Bit ćeš u mom srcu zauvijek.‘

Slično je poručila i u opisu videa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 21:44