StoryEditorOCM
TV&RealityBENJAMIN IZ MAGLAJA

Jeste gledali? Severina u suzama večeras dala platinastu kartu, takao je u dušu, ‘odnijelo‘ je skroz, pogledajte video

Piše SCENA SD
26. listopada 2024. - 23:39

Benjamin Hasanić iz Maglaja predstavio se tv publici riječima:

"Uvijek sam volio pjevati, od osnovne škole sviram klavir. Upisao sam Muzičku akademiju, od osnovne znam da će to biti moj poziv. Uvijek sam bio sramežljiv i prije par godina se sigurno ne bih prijavio u ‘Superstar‘. Prijatelji su mi u tome dosta pomogli...".

Žiriju se odlučio predstaviti pjesmama "Pjevat ćemo što nam srce zna" Amire Medunjanin, "Miljackom" Halida Bešlića i hitom Željka Joksimovića "Dođi sutra".

Kad je profesor Benjamin sjeo za klavir, zasvirao te zapjevao, oduševljeni Tonči Huljić se ustao i zapjevao s njim!

"Što da mi ocjenjujemo kod ovakvog čovjeka, koji je završio akademiju, svira klavir, ovako pjeva..." - širio je ruke Huljić.

Nastup je potpuno ganuo Severinu, ustala je dirnuta i Benjaminu udijelila svoju platinastu kartu!

"Mogu li vas zagrliti?" - upitao je Benjamin Severinu.

"Mogu li ja tebe?" - uzvratila mu je ganuta Splićanka.

Taj trenutak je razludio od sreće i Benjaminovu ekipu, uletjeli su prijatelji.

"Neka Bosna i čitava regija slave, imamo novu sevdah zvijezdu. Majstore, genijalan si", zaključio je i član žirija Filip Miletić.

Pogledajte kako je to izgledalo:



 

"Divan momak, divan!!!", "Slušao bih te dan i noć, vau", "Bravo Benjamine, ponosu Maglaja i Bosne. Tvoj glas liječi i veseli dušu", "Zakaži odmah Arenu"... - neki su od komentara na ovu snimku na YouTubeu.

Nakon što je prošle godine zakasnio s prijavom, Benjamin je ove godine svoju odluku držao u tajnosti i u drugu sezonu ‘Superstara‘ stigao bez znanja najbližih.

"Zahvalan sam sebi što sam to učinio, možda i bolje što sam tu sada, u drugoj sezoni. Nikada ne znamo za što je nešto dobro...", komentirao je Hasanić.

Nakon što je diplomirao glazbenu teoriju i pedagogiju, ovaj talentirani profesor zaposlio se u osnovnoj glazbenoj školi "Ivan fra Franko Jukić" i u gimnaziji Stjepana Radića.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. listopad 2024 23:59