StoryEditorOCM
Šuška seDRUGA ŠANSA?

Indira otkrila da se razvodi, a sada sa suprugom posjetila Lourdes. Fanovi iznenađeni, pitaju se je li sve bio trik...

Piše SCENA SD
29. rujna 2024. - 13:29

"Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijelim poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest.

Moram vam objaviti da smo nakon jedanaest godina braka, Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu.

Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji.

Poštujući zajednički višegodišnji život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati" - poručila je Indira Levak 22. srpnja putem svojeg Instagram storija i obožavatelje ostavila u šoku.

Nakon šoka da se bivša pjevačica Colonia razvodi od Miroslava za kojeg se udala u lipnju 2014. godine, nakon što su se zaručili u siječnju iste godine, još jedan šok.

image

 Indira i Miroslav Levak

Ranko Suvar/cropix/Cropix

Naime, Indira i Miroslav poziraju zajedno u Svetištu Gospe Lurdske u Lourdesu, i sve to objavljuju na društvenim mrežama i to samo nekoliko mjeseci nakon objave da je njihovom braku došao kraj.

Pratitelji su ostali zatečeni, nije im jasno jesu se pjevačica i bivši suprug pomirili, ili su na putovanje zajedno išli samo kao prijatelji.

Sudeći po komentarima prije će biti da su se svojoj ljubavi dali drugu šansu.

‘Svu sreću svijeta vam želim ❤️ Lijepi ste zajedno,. ‘Zajedno ste jači‘.... pisali su joj, dok su je neki prozvali i da samo privlači pozornost s objavom o razvodu i zajedničkim fotografijama malo nakon te iste objave. Čak su je neki optužili da je sve bio samo publicistički trik.

Zanimljivo je i da je Indira prije tri dana imala još jednu objavu sa suprugom. Pozirali su kraj motora, uz opis: ‘Avantura zove me. Via Monaco.‘

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 13:30