StoryEditorOCM
ShowbizoSVAJA SVE

Voditelji nisu pitali, ali slušateljica Gordana je! Naš hit glazbenik kojega obožavaju djevojke otkrio ljubavni status

Piše SCENA SD
3. listopada 2024. - 09:20

Na Anteni Zagreb gostovao je Hiljson Mandela – jedno od najistaknutijih imena domaće trap scene. U opuštenoj atmosferi voditelji su se dotaknuli nečega što je mnoge iznenadilo – Hiljsonovog ljubavnog statusa.

Na pitanje slušateljice Gordane je li zauzet, Hiljson je iskreno odgovorio: "Imam djevojku. Sretan sam, ali ne bih puno o tome..."

Osim ljubavnih tema, Hiljson je otkrio i tko je "najveći partibrejker na našoj sceni".

"Ja sam najveći partibrejker. Nakon koncerata, uvijek idem prvi doma!" - priznao je.

image
Gordan Svilar

Upitan što radi u slobodno vrijeme, Hiljson je odgovorio: "Razmišljam o tome što ću novo raditi. Mislim da je važno posvetiti se tome gdje se želiš usmjeriti. Trebaš biti 100% u tome. Naravno, to nije garancija da će sve uspjeti, ali... nekako se događaju čuda ako čovjek stvarno da sve od sebe."

Razgovarali su i o društvenim mrežama, koje Hiljson konzumira umjereno, i s osmjehom odgovara na ‘hejterske’ komentare: 

"Ne zamaram se društvenim mrežama. S jedne strane, mogu ti pomoći da se povežeš s publikom, a s druge, možeš lako postati žrtva kritika."

image
Gordan Svilar

Talentirani glazbenik nastavlja s uspjesima u 2024. godini, nakon što je singlom "Ankaran" proveo četiri tjedna na vrhu Billboard Croatia Songs liste.


Ovaj veliki uspjeh dočekao je dok je planinario na vrhu Velebita, a njegov posljednji hit, "7 ujutro", također se našao na top listi.


Ne sumnjamo kako će svoj status omiljene glazbene zvijezde opravdati i 5. listopada, i službeno rasprodanim koncertom u zagrebačkom Boćarskom domu.

image

Hiljson Mandela s voditeljima Antene Zagreb

Gordan Svilar

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2024 09:49