StoryEditorOCM
ShowbizJESTE LI GLEDALI?

Vjerujete li u ovo? Saša Antić priznao zašto se zblesio u tv prijenosu Melodija, zaustavljao orkestar, remetio prijenos

Piše Marina Knežević Petković
24. lipnja 2024. - 15:23

Sinoćnja završna večer na Melodijama Jadrana  je donijela neočekivani trenutak, kada je poznati TBF-ovac Saša Antić, koji je pod umjetničkim pseudonimom Alessandro Bonasera nastupio u duetu s Jakšom Jordesom, zaboravio tekst svoje pjesme na samom početku nastupa.

Publika u gledalištu, ali i pred malim ekranima, ostala je, malo je reći, zatečena i sa sto upitnika iznad glave. Saša je i šokirao i šarmirao publiku svojim problemom, ali činjenica je da je dva puta zaustavljao festivalski orkestar i tražio da krenu ispočetka, ipak remeteći ritam prijenosa televizijske večeri.

image

Saša Antić

Ivana Grgić/Cropix

U izjavi koju nam je dao u telefonskom razgovoru, Antić je ustvrdio da je ovaj gaf bio namjeran i planiran.

- Namjerno sam falio nastup! Dogodilo nam se to na generalnoj probi, pa je bila fora... I onda smo Jakša i ja, s obzirom na pismu, tili tako napravit i na nastupu. Ideja je bila da ide prirodno. I tako smo spontano odlučili taman prid nastup, jer smo vam mi takvi tipovi, volimo se zezat...

image

Tomislav Mrduljaš, direktor Melodija

Nikola Brboleža/Cropix

Na upit jesu li organizatori festivala za to onda znali i što je rekao direktor festivala Tomislav Mrduljaš, Antić odgovara: 

- Nisu uopće imali pojma, niko od njih. Jutros smo se našli i o tome razgovarali. Svi smo se ko ludi smijali i zaključili da je bila super fora. Uspili smo sve lipo prevariti.

image

Jakša Jordes
 

Nera Šimić/Cropix

Ova epizoda zasigurno će ostati zapamćena kao jedan od najneočekivanijih trenutaka na Melodijama, dok Antić nastavlja oduševljavati svojom nekonvencionalnim pristupom i umjetničkom vizijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 16:14