StoryEditorOCM
Showbizspremna za gripe

Vesna Pisarović otkrila da ‘živi svećenički‘! Pitali su je hoće li joj suprug Ozren Pupovac doći na splitski koncert...

Piše SCENA SD
8. listopada 2024. - 17:28

Ususret velikom koncertu na splitskim Gripama, 26. listopada, Vesna Pisarović gostovala je u programu Radio Dalmacije u showu "Dobar dan Dalmacijo“.

‘‘Nikad nisam mislila da ću pjevati na Gripama, niti u Areni Zagreb, ali eto, to je valjda nešto što ti zvijezde ‘pripišu‘, što je izvan tvoje kontrole, ali mogu reći da sam sretnica‘‘ - kazala je Vesna voditeljima Ines Nosić i Gordanu Vasilju.

Domaću glazbenu zvijezdu za grad podno Marjana vežu prelijepe uspomene i najvjernija publika s početaka njezine karijere kada je imala tek dvije pjesme.  A upravo u Splitu završila je svoju novu, dugoočekivanu pop pjesmu, prvu nakon čak 19 godina, koju će snimiti za nekoliko dana.

image

Vesna u prvim godinama pjevačke karijere, koja je odmah krenula strelovito uspješno

Damjan Tadić/Cropix

‘‘Pa svo ovo vrijeme sam stvarala, ali nekako nisam znala kako, kome, koji zvuk... Jer, ustvari, predugo sam se bavila jazzom. Tako da sam razmišljala, puno toga je bačeno u koš, puno snimaka je na hard disku i možda će jednog dana biti objavljene, ali evo, tek sada sam ovo ljeto dobila ideju nakon svih ovih silnih koncerata kako, kome i što ja to želim reći s toliko i toliko svojih godina.

Nisam htjela forsirati dok sama nisam osjetila da se želim izraziti na način da vjerujem u to, a ne zato što to karijera traži ili ne znam tko to traži. I jutros sam se probudila u Splitu, i uz pogled na more sam zapisala prvi vers s kojim sam se dugo mučila, sjeo je, kako mi to kažemo muzički‘‘ - otkrila je popularna pjevačica.

image

Na Dori 2002.

Dragan Matić/Cropix

Iako je s Ozrenom Pupovcem u braku 15 godina, suprug je, rijetko prati na koncertima pa tako neće doći ni na Gripe.

‘‘Neće doći. Moj svijet glazbe je moj svijet, rekla bih i tu imam svoje ljude. To je jedan paralelni svijet uz ovaj drugi svijet i njih ne miješam‘‘, rekla je.

image

2014. u jeku jazz karijere

Marko Todorov/Cropix

Na pitanje kakva je Vesna privatno u svoja četiri zida, odgovorila je:

‘‘Živim jedan dosadan život. Obožavam kuhati, družiti se i jesi i popiti, ali većinom toga nema – radim, vježbam, spavam. Problem je taj moj glas, da sam možda neki drugi instrument, možda bih više uživala u zabavi, ali ovako malo živim svećenički.‘‘

Vesna je otkrila i kako je nedavno udomila mačku.

image

Nastup u Zagrebu prošle godine

Vanesa Pandžić/Cropix

‘‘Došla je prije dva mjeseca kod mene, sva nikakva, s jednim okom i puna buha i sad je moja. Zove se Maz, ali sad je već postao muškarac, pa ga zovemo Ferdinand.‘‘

Odgovarajući na pitanja slušatelja, priznala je kako bi voljela snimiti duet sa Zdravkom Čolićem, a otkrila je i da je slika u novčaniku iz njezina velikog hita "Jutro donosi kraj?” bila - bratova!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. listopad 2024 22:21