StoryEditorOCM
ShowbizFIT U PEDESETIMA

Tončica Čeljuska pokazala vitke noge na odmoru, komentari pljušte, evo kako je skinula 14 kilograma

Piše I. P.
29. kolovoza 2024. - 12:47

Voditeljica i urednica HRT-ove emisije "U svom filmu" Tončica Čeljuska (55) ovih dana uživala je na Jadranu. Na svojoj društvenoj mreži objavila je fotografiju s odmora. U prvom planu njene su vitke noge, a pohvala na račun vitke linije u komentarima nije nedostajalo. 


Tončica je unazad četiri godine skinula 14 kilograma. Nedavno je otkrila da se dobrano potrudila kako bi smršavila. Posvetila se zdravoj prehrani i redovitim treninzima. Angažirala je i privatnog trenera. 

"Jedna od mojih najboljih odluka u životu je bila da prije četiri godine krenem s redovitim vježbanjem. Međutim, ni do dana današnjega to nije nešto u čemu ja uživam, svaki put iznova mi je teško, svaki put se iznova mučim", rekla je nedavno.

Duboko sam svjesna da je to nužno i prevažno za moje tijelo i moje zdravlje. Živimo u sjedalačkom digitalnom dobu gdje se doslovno vozimo autom, sjedimo i buljimo u ekrane, kretanje je nikakvo. Tih par stotina metara što prohodamo među uredima nije dovoljno i zato sam svjesna da ne želim da moje tijelo atrofira, da moje tijelo izgubi funkcionalnost, da se moje tijelo ne deformira, ja moram vježbati. Ma koliko mi to teško bilo. Razmislite na koji način tretirate svoje tijelo i što radite za njega jer vaše je tijelo dizajnirano za kretanje, a ne za sjedenje, ne za ležanje, nego za kretanje", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 14:32