StoryEditorOCM
ShowbizOČARAO TALENTOM

Tko je i čime se bavi Alen Bičević, pobjednik showa TLZP? Izgledao je skroz drukčije: Svatko tko uzme moju fotografiju..

Piše SCENA SD
27. svibnja 2024. - 15:21

Tko je Alen Bičević, pobjednik showa Tvoje Lice zvuči poznato? 

Alen je iz Malog Lošinja, pjevati je počeo još kao dječak od sedam godina. Završio je glazbenu školu i školu pjevanja u Rijeci te diplomirao menadžment na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Školu pjevanja je pohađao kod profesora Voljena Grbca i Suzane Štefanić u Vocal Studiu "Maraton".

Na The Voice se prijavio 2015. godine i očarao svojim pjevačkim sposobnostima. Pratitelji showa pamte njegove izvedbe pjesama: "Jesen u meni", "Ti si mi u krvi", "Utorak" i "Još uvijek sanjam da smo zajedno."


Ušao je u polufinale pod mentorstvom Tonyja Cetinskog, kojega je i "rekreirao" u showu "Tvoje lice zvuči poznato".


"Iskustvo s bendom me promijenilo, očeličilo i pokazalo mi što se može kad se zasuču rukavi i primi se posla. Mislim da sam na dobrom putu da količinom svirki ove godine prestignem Maju Šuput. Kad sam ušao u Voice, imao sam samo 22 godine, to je bila tek prva sezona i svi smo redom bili zaneseni. Sada razumijem mlađu generaciju koja dođe u takav format puna elana, pa s vremenom shvati da ipak, iza svih šljokica, stoji strašno puno rada. I to je najveća lekcija", rekao je Alen Bičević u razgovoru za Gloriju.

Nakon The Voicea je surađivao s raznim bendovima i glazbenicima, a 2016. ušao u bend. Postao je frontmen grupe The Joy, benda za vjenčanja, koji žari i pali na svadbama diljem Hrvatske.

Kako je izgledao prije

Alen Bičević je prije sedam godina izgledao potpuno drugačije nego danas. Promijenio je cijelu fiziotomiju tijela. Alen ne krije da je radio na sebi, što fizički i što psihički.

"Svatko tko uzme moju fotografiju otprije 10-ak godina će vidjeti da se tu štošta promijenilo...", istaknuo je jednom prilikom.

image
Screenshot instagram

Ne krije da je radio estetske zahvate:

"Apsolutno podržavam svakoga u naumu da izgleda dobro i da se dobro osjeća u svojoj koži", zaključio je.

image
Vanesa Pandžić/Cropix

Smatraju ga fatalnim

Kada se pojavio u showu TLZP, vrlo brzo je sve šarmirao svojim talentima, ali, očito, i karakterom. S Alenom je na sceni ekipa i plakala, a pjevač ToMa i on su postali jako bliski prijatelji.

Alen puno ulaže u fizičko i psihičko zdravlje, vježba, zdravo se hrani, a rezultati su vidljivi.

"Osjećam se kao Brad Pitt", našalio se jednom.

Prva "ljubav"

Otkrio je i kako je krajem 90-ih godina bio zaljubljen u Renatu Končić Mineu. Sad ga je ocjenjivala u showu.

- Sad kad sam se ja odljubio, ona se zaljubila... - nasmijao se.

Zavoljeli su ga i gledatelji

Nakon sinoćnje pobjede u showu "Tvoje lice zvuči poznato", gdje je bio maestralan u ulozi Hanke Paldum, užarile su se društvene mreže, ne nedostaje pozitivnih komentara.

A najviše pozornosti je privukla njegova transformacija u Aleksandru Prijović.

"Bilo je fantastično ući u njene cipele, imati taj osjećaj da možeš napuniti pet Arena!" - duhovito je zaključio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 13:11