StoryEditorOCM
ShowbizVELIKI POVRATAk

Splićani su ovacijama ispratili Anđelu i Zečića, jeste ih čuli? Iskomentirali su je od glave do pete: Super haljina...

Piše SCENA SD
25. lipnja 2024. - 09:30

"Melodije Jadrana 2024." iznjedrile su veliki povratak savršenog pjevačkog para, Anđele Zelić i Dražena Zečića, koji su s ovacijama ispraćeni s pozornice ispred splitske Galerije Meštrović proteklog vikenda.

Interpreti hit dueta iz 1998., "Ima li nade za nas", nakon 26 godina na scenu su se vratili s velikom pjesmom i dojmljivom izvedbom. Ne treba sumnjati da će skladba "Kad se srce spotakne" naići na oduševljen prijem kod publike zaljubljene u zabavnu glazbu.

Tijekom njegove izvedbe na pozornici bilo je jasno koliko Dražen Zečić vjeruje u ovu pjesmu, od želje da je publici donesu na najdojmljiviji način i vokali su im zvučali previše pojačani, pa je publici koja ih je slušala uživo bilo dosta teško razumjeti tekst koji su pjevali, posebice u refrenu.

image

Anđela i Dražen Zečić na pozornici Melodija Jadrana izveli su moćan duet "Kad se srce spotakne"

Duje Klarić/Cropix

No pojava i vokal Anđele Zelić, koja se proslavila pod djevojačkim prezimenom Kolar, sve su oduševili.

"Ona se nije ništa promijenila!"

"Ista je!"

"Divna je, kako moćno pjeva..."

"Ovo je školovan glas ili bar dobro izbrušen u zborovima..."

"Ima lijepu haljinu, primjerenu pjesmi. Ona i Zeko su super usklađeni"... - tek su neki od brojnih komentara koji su se mogli čuti u publici.

Anđela Zelić je s pravom pobrala komplimente od splitske publike i za svoju pojavu. Bila je jako elegantna u crno-bijeloj haljini na jedno rame, kose zavezane u elegantnu punđu. Njezino lijepo lice krasio je jednostavan make up.

image
Duje Klarić/Cropix

"Zahvaljujem se Anđeli, koja inače pjeva duhovne pjesme, što je našla vremena, uz obiteljske obaveze i troje djece, da snimimo pjesmu i da dođe na festival. Zatvorila mi je jedan životni krug!" - komentirao je Zečić novnarki Slobodne Dalmacije.

Anđela Zelić u sretnom je braku s nekadašnjim dopisnikom Slobodne Dalmacije iz Njemačke, Edijem Zelićem, s kojim ima troje djece. Zbog njegova se posla obitelj iz Njemačke preselila u Luksemburg, gdje danas žive.

image
Nikola Vilić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 10:07