StoryEditorOCM
ShowbizDannii i Kylie

Sestra pop-zvijezde plačući se prisjetila njezine borbe s rakom: ‘Bila je usred turneje, nosili su je s pozornice‘

Piše M.Ka/JL
1. listopada 2024. - 13:55

Pjevačica i glumica Dannii Minogue, sestra slavne glazbenice Kylie Minogue, progovorila je o sestrinoj borbi s rakom i o utjecaju koji je njezina dijagnoza imala na nju. Kylie je 2005. godine dijagnosticiran rak dojke te se podvrgnula lumpektomiji, a išla je i na kemoterapiju, prenose Mirror i Jutarnji.

Dannii je gostovala u radijskoj emisiji "Take 5" gdje je pričala o teškim trenutcima kroz koje je prolazila Kylie, ali i njezina obitelj.

image

Kylie Minogue 

Angela Weiss/Afp

"Moja se sestra razboljela od raka dojke i bila je usred turneje. Sjećam se da su je nosili s pozornice i slično. Kad sam je išla posjetiti tijekom kemoterapije i kad joj je bilo jako, jako loše, samo bih skakala oko nje uz glazbu.

Glazba nam je pomogla, a ona je govorila: ‘Moram završiti turneju.‘ Toliko je profesionalna. Mi smo joj govorili: ‘O, zaboga, moramo te održati na životu!‘

Znali smo da je njezin cilj bio vratiti se i poštivati sve te ulaznice. Svaka osoba je zadržala ulaznicu", ispričala je ona kroz suze.

Progovorila je i o sestrinom povratku na pozornicu nakon što je završila kemoterapiju. Njezina se bolest nije vratila nakon operacije te se dva mjeseca nakon vratila u javnost.

image
Andrew Cowie/Afp

Nešto kasnije je otišla u Francusku kako bi završila s kemoterapijom, a njezin je publicist 2006. objavio da je završila s istom. Kada se prvi put vratila na pozornicu poručila je Dannii: "Hoćeš li skakati na pozornici sa mnom?"

"Radost publike kad smo izašle na pozornicu je bila nevjerojatna", ispričala je ona.

Dannii je tijekom intervjua progovorila i o svojoj bliskoj prijateljici Lauri koja je preminula nakon borbe s rakom. Rekla je kako je prolazila kroz mračne trenutke zbog toga što su joj se dvije jako bliske osobe borile s teškom bolešću, ali da je svaki put uspjela proći kroz to uz podršku sestre Kylie.

image
Andrew Cowie/Afp

Kylie je ranije rekla kako ju je borba s rakom naučila da bude "sebična". "Netko mi je tada rekao da moram biti malo sebična. To nije u mojoj prirodi, ali je sada vrijeme da radim upravo to.

Dopustite ljudima da se brinu o vama. To sam ja napravila", rekla je ona.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2024 13:55