StoryEditorOCM
ShowbizPOP PJEVAČ

Policija u spisu napisala: ‘Justinu Timberlakeu oči su bile krvave i staklaste, osjetio se jak miris alkohola‘

Piše SCENA SD
12. rujna 2024. - 10:11

Pjevač Justin Timberlake trebao bi u petak podnijeti novo priznanje krivnje u slučaju vožnje u pijanom stanju u njujorškom Hamptonsu, rekli su tužitelji. Detalji nagodbe nisu objavljeni, ali osoba upoznata s dogovorom rekla je da je Timberlake pristao priznati krivnju za manje ozbiljan prekršaj od prvobitne optužbe za vožnju u alkoholiziranom stanju, piše CBC News.

Timberlakeov odvjetnik, Edward Burke, odbio je komentirati.

image

Justinov odvetnik Edward Burke Jr.

Lokman Vural Elibol/Anadolu Via Afp

Pop pjevač trebao bi se osobno pojaviti u petak na seoskom sudu u Sag Harboru (160 kilometara istočno od New Yorka) kako bi se izjasnio o krivnji, potvrdio je u srijedu ured okružnog tužitelja okruga Suffolk Raya Tierneya.

image

Sud u Sag Harboru

Adam Gray/Afp

Timberlake je uhićen u selu Sag Harbor, na istočnom kraju Long Islanda, 18. lipnja. Policija je rekla da je prošao pored znaka stop u središtu sela, skrenuo sa svoje trake i izašao iz svog BMW-a. Mirisao je na alkohol. Justin se izjasnio da nije kriv za vožnju u pijanom stanju, piše USA Today.

Na saslušanju prošlog mjeseca, sudac je zabranio Justinu vožnju u New Yorku.

Njegov odvjetnik Burke tvrdio je da Timberlake nije bio pijan i da slučaj treba odbaciti.

Timberlake je zaustavljen nakon što je napustio hotel Sag Harbor oko nešto poslije ponoći, prema policiji.

"Oči su mu bile krvave i staklaste, iz daha mu je izlazio jak miris alkoholnog pića, nije se mogao skoncentrirati, usporio je govor, bio je nesiguran i loše je prošao na svim standardiziranim terenskim testovima trijeznosti", napisala je policija u sudskom spisu.

Timberlake je policajcu rekao da je popio jedan martini i da je pratio neke prijatelje kući, prema policiji. Justin je uhićen i proveo noć u pritvoru u policijskoj postaji.

image

Policijska fotografija Justina Timberlakea

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 10:12