StoryEditorOCM
ShowbizJako originalno

Odijelo Baby Lasagne nas je posve iznenadilo! Ovako je izgledala unutarnja strana koja je personalizirana baš za njega

Piše SCENA SD
27. listopada 2024. - 17:58

Kad smo jučer vidjeli slike Marka Purišića, poznatog kao Baby Lasagnu u odijelu na svojem vjenčanju pomislili smo kako mu dobro pristaje. Stil je to koji je oduvijek simbolizirao sve što je nekonvencionalno, "off", pa i pomalo "opako", ako bismo povlačili paralelu s popularnošću "pinstripes" uzorka u 20-im i 30-im godinama prošlog stoljeća među njujorškim gangsterima.

image

26.10.2024. Istra - Marko Purišić (Baby Lasagna) i njegova dugogodišnja djevojka Elizabeta na vjenčanju u Istri

Pixsell

Međutim Purišićevo odijelo je bilo i više od toga. Poznati hrvatski brend muških odijela O´dijelo i dizajnerica Anja Stehlik ponovno su dokazali  talent i viziju, kreirajući personalizirano odijelo za Baby Lasagnu za njegov veliki dan. Najveće iznenađenje je unutrašnjost odijela na kojoj su otisnute divlje životinje poput medvjeda i ovaca.

"Željela sam stvoriti nešto što neće biti samo modni komad, već simbol jednog posebnog trenutka, osmišljeno da nadmaši klasične okvire muške mode i pružiti pjevaču osjećaj jedinstvenosti za njegov poseban dan", kazala je dizajnerica za Istarski.

image
Pixsell

To je posve u pjevačem stilu, moramo priznati. Sjetimo se video spota za pjesmu Rim Tim Tagi Dim koji je sniman na nekoliko različitih lokacija u Markovoj rodnoj Istri. Radnja je pratila mladića okruženog lokalnim stanovništvom i domaćim životinjama, koji u potrazi za boljim životom odlazi u strani svijet.

Kako izgleda unutrašnjost svadbenog odijela Baby Lasagne, pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2024 17:58