StoryEditorOCM
ShowbizLily Allen

Najnovije fotografije poznate pjevačice zabrinule pratitelje: ‘Jesi li dobro? Pazi na sebe‘; komentare je obrisala

Piše M. Ka/JL
5. listopada 2024. - 13:45

Britanska pjevačica Lily Allen pojavila se u četvrtak na jednoj zabavi i zabrinula obožavatelje svojim izgledom. Allen je nosila prozirnu haljinu sa svjetlucavim detaljima, a ista je bila ukrašena i perjem.

Uz haljinu je nosila torbicu i jednostavan nakit, a u njoj je naglasila svoju vitku liniju. Fotografije u haljini je objavila na Instagramu, a pratitelji su primijetili da izgleda mršavije nego inače, piše Jutarnji list.

U međuvremenu je Lily isključila komentare ispod objave, ali kako prenosi Daily Mail, brojni su joj obožavatelji izrazili zabrinutost u komentarima te joj poručili da se "počne brinuti o sebi".

"Predivna si, ali sam zabrinuta, jesi li dobro?", "Molim te, pazi na sebe", pisali su joj. Izgled pjevačice su komentirali i na X-u, gdje su neki poručili kako smatraju da je koristila popularni lijek za mršavljenje.

"Inače možete primijetiti iz daljine tko uzima Ozempic. Ne mogu shvatiti zašto ga je uzimala", bio je jedan od komentara.

Lily je i prije nekoliko godina naišla na slične komentare vezane uz svoju figuru.

Tada je objavila jedan video gdje su joj pisali kako "nikad nije bila mršavija". Ona je pak poručila da nikad nije bila zdravija. Istaknula je da je dvije godine trijezna te da vježba svaki dan.

image

Pjevačica na Brit Awardsu 2007. godine

 

Leon Neal/Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 14:59