StoryEditorOCM
ShowbizTRADICIONALNO

Mnogi su u rano jutro uživali u koncertu Ane Rucner, pogledajte kako je bilo na ‘Pozdravu ljetu‘

Piše SCENA SD
22. lipnja 2024. - 11:47

Svaki nastup violončelistice Ana Rucner je pravi spektakl, pa je tako bilo i ovoga puta. Bivša supruga Vlade Kalembera  nastupila je 21. lipnja u 5 sati ujutro na Srđu ispred mnogobrojne publike koja je s oduševljenjem pozdravila njezin povratak nakon jednogodišnje pauze. Svojim jedinstvenim izvedbama, u kojima je kombinirala meditativnu glazbu i vječite klasike, stvorila je nezaboravnu atmosferu.

Nakon emotivnog jutarnjeg koncerta, Ana Rucner je, prateći sunce, nastavila svoje glazbeno putovanje do Medulina. Na arheološkom nalazištu Vižula, uz magični zalazak sunca, priredila je još jedan impresivan nastup, ispraćajući prvo ljetno sunce na počinak. Drugo izdanje "Sunset Edition" koncerta, koje također postaje tradicija, privuklo je veliki broj oduševljenih gledatelja, potvrđujući još jednom posebnost i čaroliju ovih glazbenih događaja.

image

Ana Rucner

Željko Tutnjević
image

Koncert na Srđu

Željko Tutnjević

„Bilo je veličanstveno. Svirati u sinergiji sa suncem i prirodnim ljepotama na dvije ovoliko udaljenje lokacije u jednom danu bilo je svakako izazovno i napeto, dodatno zato što nema alternative za vrijeme koje zna biti nepredvidivo, a i svaki koncert sam za sebe nosi veliku odgovornost. Ali Bogu hvala, uspjela sam i jako sam sretna i zahvalna za svaki proživljeni trenutak sa prirodom, glazbom i divnim ljudima koji su bili sa mnom na koncertima. Hvala vam svima! Sretan vam Prvi dan ljeta i Svjetski dan glazbe!“ – istaknula je Ana Rucner.

image

Ana Rucner

Željko Tutnjević
image

Koncert na Srđu

Željko Tutnjević
image

Ana Rucner

Željko Tutnjević
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 14:25