StoryEditorOCM
ShowbizDRUGA STRANA PRIČE

Isidora, supruga Sergeja Trifunovića: Ispitivali su naš bračni status. Tu kreće nova igra, iscrpljujuća na svaki način

Piše vijesti sd
21. rujna 2024. - 14:07

Isidora Trifunović, supruga Sergeja Trifunovića, gostovala je preko video linka u emisiji Kec na jedanaest na srpskoj televiziji K1. Isidora se javila iz Rijeke. Osvrnula se na Sergejevo privođenje na graničnom prijelazu Bajakovo i odluci o zabrani ulaska u Hrvatsku. 

Sergej Trifunović protjeran iz Hrvatske na tri mjeseca! Doznajemo do kada može još boraviti u Lijepoj našoj...

Glumac Sergej Trifunović opet uhićen! Priveli su ga na granici sa Srbijom, u ovim trenucima ga voze prema Splitu

- Mi nismo avanturistički otišli 17. rujna na granični prijelaz niti s namjerom da on u tom trenutku uđe u Hrvatsku. Došli smo kako bi se raspitali je li zabrana koja je vrijedila do 10. rujna istekla zato što njetgova odvjetnica nije dobila odgovor na molbe i pitanja o tome je li zabrana skinuta i može li on slobodno ući u Hrvatsku. Uhitili su ga, a način na koji su to napravili je izrazito neprofesionalan i bez odgovora zašto je uhićen - kazala je između ostalog Isidora i dodala da su saznali onda da nije problem bila zabrana već objava. 

Istaknula je da se "novi apsurd dogodio nakon izlaska iz sudnice".

Trifunović u Splitu dobio 60 dana zatvora uvjetno, mora platiti 150 eura. Našem novinaru najavio: Postat ću građanin RH

Trifunovića tek što je izašao sa Suda opet privela splitska policija: ‘Zbog čega?‘ Novinarima objasnio ustašku uniformu

- Nakon izlaska iz sudnice prišao mu je policajac u civilu, pokazao značku i priveo ga. Sergej ga je pitao zbog čega, a kazali su mu da žele utvrditi ima li on dozvolu za boravak u zemlji. To je potpuno suludo jer su oni njega doveli u Split. Nije on samovoljno došao u Split niti su ga našli na ulici kako šeta psa bez povodca već su ga maricom doveli. Na taj razgovor sam morala i ja poći s njima, a tema je bila utvrđivanje valjanosti boravka i naš bračni status. Tu kreće nova igra, iscrpljujuća na svaki način - kazala je Isidora. 

U jednom trenutku uključio se i Sergej.

- Kad su nas tražili dokaz da smo vjenčani, pozvali smo oca Vladu, koji nas je vjenčao, da pošalje vjenčani list. Rekao mi je da ovo što mi se dogodilo predstavlja zabranu slobode. Rekao mi je: ‘Plaćaš cijenu svoje želje da budeš slobodan‘. To se ne prašta. Isto je i kod nas kao i kod njih. Previše je zatezanja i mislim da nas taj rat vodi samo u dublji problem. To je ono što se ne prašta. Više o tome u mom objavljivanju - rekao je Sergej.

Trifunović: Kajem se... 

Iz PU splitsko-dalmatinske pojasnili zašto je Sergej Trifunović uhićen. Navode da je glumac priveden zbog vrijeđanja hrvatske policije i izjava koje je dao prošle godine.

"Objavio je tekst neprimjerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike navodeći kako su splitski policajci iznudili preko tisuću eura", navode u PU splitsko-dalmatinskoj. 

Trifunović je tad dodao: "Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke na koje se ovom prilikom poserem po članovima 5, 17 i 36 biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu potjernicu."

Nakon privođenja i uvreda koje je na račun splitske policije iznio na svom Instagramu u rujnu prošle godine, Sergeju Trifunoviću je zabranjen ulaz u Hrvatsku i Europski gospodarski prostor (EGP). Trifunović je tad je izjavio da više nikada neće doći u Split.

No, u najnovijem javjanju za srpsku televiziju Trifunović se ispričao i rekao ‘kajem se‘. 

Cijeli video pogledajte OVDJE

Cijeli intervju pogledajte u nastavku teksta. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 14:07