StoryEditorOCM
ShowbizGRŠE U TRILJU

Hip-hop vladar Billboardove ljestvice o ‘aferi boca‘: Nigdje veću ljubav i emocije nisam osjetio nego u svom gradu

Piše Mozaik SD
17. srpnja 2023. - 18:16

Najuspješniji hrvatski reper Grše, što je umjetnički alias Grge Šipeka iz Trilja, "lociran" je radarom američkoga glazbenog magazina "Billboard" još prošle godine. No, hrvatski mediji o njemu, čini se, vode drugu priču nakon ogromnog uspjeha njegovog zadnjeg hita "Mamma Mia" koji je u tri mjeseca na YouTubeu pogledan gotovo 10 milijuna puta i dugo se zadržao na prvom mjestu "Billboardove" liste Croatian Songs. Grše je, zapravo, među rijetkim Hrvatima na njoj otkako postoji, a jedini koji se ustobočio na njezinom vrhu i u jednom trenutku imao čak tri pjesme među 25. 

Grše je na Facebooku danas objavio da mu je nevjerojatno dokle doseže ljudska zloba i da ne može šutjeti na sve, misleći na medijsko bilježenje incidenta na koncertu u njegovom Trilju, priznajući da je neprimjereno reagirao kada su dvije boce doletjele na pozornicu.

- I ja sam čovik od krvi i mesa koji ima i osjećaje i dostojanstvo. Prvo ide osvrt na ove grozne naslove i gdje se samo čeka moj prvi kiks da me se može linčovati, naslovi koji nemaju veze sa zdravim razumom i realnom situacijom koja se dogodila.

Nastavio je da ‘novinari ka novinari, sve za klikove pa makar priko mrtvih gazili‘.

- Dogodila se situacija u kojoj sam i ja pogriješio sa svojom reakcijom i momak sa svojim činom koji se na kraju ispričao i objasnila da nije namjerno to napravio. Bitno je prezentirat Gršu kao negativca u javnost i kao glazbenika kojeg u svom mjestu ne vole i gađaju bocama.

- Sve vas što ste jedva dočekali ovakav scenarij moram vas razočarati jer nigdje veću ljubav i nigdje veće emocije nisan osjetia nego u svom gradu, na prvom svom nastupu di se okupilo između 7.000-8.000 ljudi koji su došli da mi daju podršku i ljubav za sve ono što radim.

- Nažalost zbog ovog nesretno/nespretnog incidenta sve je to palo u drugi plan jer se u javnost šalje totalno drugačija slika od onog što se zapravo dogodilo i kako je cijela ta večer prošla. Boli me nepravda i jednostavno ne mogu na sve šutjeti i na sve biti imun. Druga stvar, protiv Voyagea nemam apsolutno ništa, naprotiv, poštujem njega i njegov rad i uspjeh, jedini razlog zašto sam njega koristio za usporedbu je taj što on te stvari može ignorirati ja ne mogu. Apsolutno nikakve zle krvi nema između nas.

- Hvala svima na razumijevanju i još jednom isprike na ovakvoj reakciji. Nisam trebao tako reagirati, nego na normalniji način, ali što je tu je, sada ne mogu vratiti vrijjeme. Ne zaboravite da sam i ja čovjek i da i ja griješim. Voli Vas Grše i idemo dalje još jače u inat svima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 23:55