StoryEditorOCM
Showbiznapada bivšeg muža

Gorki razvod slavnog para: dok ona razmišlja što će joj kćeri jesti, on pliva u lovi i putuje po svijetu s zaručnicom

Piše Marija Pavić/JL
3. srpnja 2024. - 20:02

Glumica Alice Evans ponovno napada bivšeg supruga, glumca Ioana Gruffudda, i žali se na svoju financijsku situaciju. Ovoga je puta Evans optužila Gruffudda da ne plaća alimentaciju i da je zbog toga u velikim financijskim problemima, tolikim da je prisiljena koristiti bonove za hranu kako bi djeci "stavila kruh na stol", piše Daily Mail, a prenosi Jutarnji

U pravnim dokumentima, koje su njezini odvjetnici podnijeli 1. srpnja, stoji da otkako je glumica prije nekoliko tjedana postignula dogovor o razvodu i dobila potpuno skrbništvo nad njihovim kćerima, Ellom (14) i Elsie (10), nije primila nikakvu financijsku potporu. I dok ona razmišlja o tome što će njezine kćeri sutra jesti, kazala je, Gruffudd putuje po svijetu sa svojom zaručnicom Biancom Wallace i živi raskošnim načinom života.

Argumentirala je da je glumac zaručnici kupio nove satove Rolex i da je bio na svjetskoj press turneji povodom izlaska novog filma "Bad Boys: Ride or Die". Zato Evans sada traži od suda da Gruffudd plaća alimentaciju za nju i djecu.

image

Alice Evans 

Stefan/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Stefan/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Alice se prijavljuje za socijalnu pomoć jer ne može uzdržavati sebe i djecu. Financijsko je suđenje udaljeno nekoliko mjeseci i Alice neće moći preživjeti bez primanja standardne supružničke potpore.

Ioan ima mogućnost plaćanja uzdržavanja supružnika na temelju njegove veće financijske sposobnosti i njegova stalnog raskošnog načina života. Iz tih razloga, Alice traži alimentaciju za djecu i supružnika", kazala je odvjetnica glumice, Janina Verano.

Glumac, kako prenosi Daily Mail, nije iskoristio svoja prava koja mu je sud dodijelio tijekom bračnog savjetovanja, kada je mogao razgovarati s kćerima putem poziva tri puta tjedno. Terapija je trajala od svibnja 2023. do veljače ove godine, a u tom periodu glumac nije niti zvao djecu niti im odgovarao na poruke.

image

Bivši supružnici na crvenom tepihu

Valery Hache/Afp

Jednom je prilikom čak Ella tražila da se Gruffuddu zabrani prilazak nakon što je posjet oca i kćeri završio u kaosu. "Bila sam tako ljuta na svog tatu jer je ovo bio posjet preko noći, a rekla sam mu još prije da ne želim upoznati njegovu djevojku s kojom sada živi", kazala je tada Ella koja je tvrdila da joj je očeva zaručnica zalupila vrata pred nosom dok je odlazila iz stana i u znak protesta polijevala mlijeko i senf.

Tada je Ella rekla da se boji svog oca jer joj je prijetio da će joj pozvati policiju ako se bude nedolično ponašala. Sada kada je određeno skrbništvo djevojčica, očekuje se još parnica oko financijske situacije, a sljedeća je predviđena za kolovoz ove godine.

I dok se procjenjuje financijska situacija glumca, koji navodno zarađuje desetke tisuća dolara, Evans mjesečno dobiva samo 300 dolara pa joj prijatelji pomažu oko uzdržavanja djece. S obzirom na predbračni ugovor, Evans tvrdi da ima pravo na 20 posto Gruffuddove zarade, za koju će se boriti na sljedećoj parnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 20:04