StoryEditorOCM
Showbizulaz je besplatan

Druga sreća za Maju Šuput! Nakon što je prošle godine odgodila koncert, pjevačica u četvrtak stiže u Podstranu

Piše Scena SD
12. lipnja 2024. - 18:44

Podstrana u četvrtak svečano obilježava svoj dan, blagdan svetog Antuna Padovanskog, koji je nebeski zaštitnik Podstrane.

U dane uoči blagdana održala su se mnoga kulturno-zabavna događanja, poput natjecanja u šahu, turnira u odbojci na pijesku, večeri čakavske poezije Ča pod perun, dok će se na sam blagdan, 13. lipnja od 21 sati održati koncert Maje Šuput.

image

Maja Šuput

Tz Podstrana

Ujutro će se u Gornjoj Podstrani u 10.30 sati održati prigodna misa i procesija, atmosferu će prije toga dodatno začiniti limena glazba, a svi posjetitelji moći će uživati u ukusnom domaćom soparniku.

Sve to uvod je u iznimno bogati program Kulturnog ljeta Podstrane, koja se proteklih godina, zbog čistog mora, ukusne hrane i gostoljubljivosti svojih mještana pokazala kao jedna od omiljenih turističkih destinacija, kako domaćih, tako i stranih gostiju.

Koncert Maje Šuput i grupe Enjoy, uz predgrupu Miro Boem i Aritmia bend održat će se na šetnici hrvatskog branitelja Vladimira Vukovića Vate u Strožancu, a ulaz je besplatan. S obzirom kako je pjevačica poznata po svojim energičnim nastupima i hitovima koji osvajaju publiku svih generacija te da donosi veselje i zabavu gdje god nastupa, nema sumnje da sve posjetitelje očekuje odlična zabava.

Za posjetitelje je osiguran besplatni parking kraj AS Maria kao i parking osnovne škole Strožanac.

- Pripremamo lom, pjesmu, ples i urnebes. Baš se radujem nastupu u Podstrani, nadam se da će nas pratiti lijepo vrijeme. Puni snage, želje i volje, očekujem vas na koncertu, nekad dođe najmanje milijun ljudi - rekla nam je dobro raspoložena pjevačica.

Maja je trebala u Podstrani nastupati i u prosincu prošle godine na Adventu, no tada je koncert koji se trebao održati 28.12. odgođen.

- Nastup Maje Šuput smo, nažalost, primorani otkazati zbog iznenadne bolesti i nemogućnosti nastupanja. Izražavamo žaljenje zbog nastale situacije i nadamo se skorašnjem nastupu i susretu sa publikom u Podstrani što prije. Maja Vam šalje zagrljaje i puse, a nakon ozdravljenja jedva čeka prvu priliku za susret sa vama! Hvala svima na razumijevanju - objavila je tada na svojim službenim stranicama TZ općine Podstrana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 19:04