StoryEditorOCM
ShowbizUSKORO

Channing Tatum planira remake kultnog ‘Duha‘, Demi Moore kaže: ‘Postoje neki filmovi koje je bolje ostaviti na miru‘

Piše SCENA SD
4. rujna 2024. - 10:44

Glumačka zvijezda Channing Tatum (44) stekao je prava na film "Duh" i planira novo izdanje u kojoj će on biti u glavnoj ulozi. Hollywoodska glumica Demi Moore (61), međutim, nije baš impresionirana ovim projektom.

"Postoje neki filmovi koje je bolje ostaviti na miru", rekla je glumica u intervjuu za "Variety" o Tatumovim planovima za remake.

image

Film "Duh" iz 1990. godine: Demi Moore i Patrick Swayze

Paramount Pictures/Collection Christophel Via Afp

Demi Moore je glumila u kultnom filmu "Duh" 1990. godine uz Patricka Swayzea (1952.-2009.). Riječ je o američkoj romantičnoj akcijskoj fantaziji. To je priča o ljubavi koja je toliko jaka da ju čak ni smrt ne uspijeva prekinuti: Sam umire u namještenoj pljački, no njegova ljubav prema svojoj ženi omogućava mu ostanak na Zemlji u obliku duha. Sam se želi oprostiti od Molly, no usput otkriva kako pljačka i samo njegovo ubojstvo nisu bili rezultat tek spleta nesretnih okolnosti...

image

Demi Moore

Laurent Vu/sipa Press/profimedia/Laurent Vu/sipa Press/profimedia

Scena u kojoj Molly i Sam zajedno oblikuju mokru glinu, a zatim se prepuštaju strastima mnogi smatraju jednom od najsenzualnijih u povijesti filma. 

"Sva ta mokra glina po mojim rukama – to je bilo jako seksi. Itekako mi je ubrzalo puls", izjavio je Swayze, koji je u svojoj autobiografiji "Time of My Life" priznao da mu je snimanje ljubavnih scena tijekom čitave karijere bilo najteže.

"Uvijek sam se osjećao najmanje samopouzdano dok sam snimao ljubavne scene. Zbog toga je ironično da je scena s glinom jedna od najpoznatijih u cijeloj mojoj karijeri", napisao je Swayze. Kako bi na setu smanjio osjećaj nelagode, Patrick je tu scenu vježbao sa svojom suprugom Lisom. Ipak, srama se nije mogao u potpunosti riješiti jer je Demi Moore otkrila da bi Patrick pocrvenio u licu i na sam spomen te vruće ljubavne scene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 22:20