StoryEditorOCM
Showbizpjevačka senzacija

Baby Lasagna pokazao mjesto koje mu je promijenilo život: ‘Ovdje sam izgubio 30 kilograma...‘

Piše Scena SD
12. lipnja 2024. - 08:30

- Ovo je mjesto na kojem sam izgubio 30 kilograma. Sada sam ponovno tu jer uporno ostajem bez daha na svojim nastupima. U moju obranu, ako ste bili na jednom od naših nastupa, vjerojatno vam je jasno i zašto - poručio je Baby Lasagna iz teretane u Umagu.

Pjevačka senzacija na Instagramu je objavio video iz teretane kako vježba odjeven u crvenu široku majicu i crne kratke hlačice.

U dosadašnjim intervjuima nije skrivao kako se s kilogramima borio godinama, a kad mu je vaga pokazala više od 100 kilograma, odlučio je stvar uzeti u svoje ruke.

image

Baby Lasagna

Instagram

- Cijeli život sam bio debeo i u jednom sam trenutku imao 107 kg. A onda sam rekao: ‘Dobro, dosta je! Moram nešto učiniti‘. Počeo sam trenirati borilačke vještine. Najviše sam bio zakačen za jiu-jitsu, a zatim teretana, prehrana. Volim biftek, nedavno sam ga zavolio, volim i ribu. Počeo sam razmišljati, iako sam daleko od bilo kakve odluke, o nekom veganstvu. Ali nisam skroz tamo. Bojim se, je li normalno konzumirati ovoliko mesa. Evo, jutros sam se vagao, sad imam 75 kg - rekao je nedavno Baby Lasagna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2024 08:32