StoryEditorOCM
ShowbizBILO JE VESELO

Anamarija Asanović objavila video sa svoje djevojačke zabave, pogledajte kako se s prijama provela na Visu

Piše SCENA SD
15. rujna 2024. - 19:26

Splitska modna dizajnerica Anamarija Asanović jučer je na društvenim mrežama otkrila da slavi djevojačku večer s prijateljicama na Visu, a sada je objavila video u kojem je provod dokumentirala.

Djevojke su otputovale na Vis kako bi proslavile važan dan u Anamarijinom životu. Uz dobru spizu, kolače i puno pjesme družile su se cijeli vikend. 

Anamarija je s prijateljicama pozirala s obručevima na glavi, na kojima piše "bride babes", dok je ona imala obruč na kojem piše "bride". Mnogi su pratitelji čestitali: "Prekrasne sveeee. Sve ti cvalo Anamarija, nek ti ljubav traje vječno", "Adioo Mareee … adioo bella", "Sritno Anamarija".

Anamarija je 2016. rodila kćer iz veze s partnerom Marinom Siriščevićem

Vezu s zadarskim ugostiteljem Ivanom Karačićem, kći legendarnog nogometaša Aljoše Asanovića započela je prošlog proljeća. 

U obitelji Asanović ovo bi bilo u malo vremena drugo vjenčanje. Naime,  prošli vikend oženio se njen brat Antonio Asanović za organizatoricu vjenčanja Josipu Skoblar, koja je također kći proslavljenog nogometaša Josipa Skoblara. Anamarija je tad bratu dizajnirala vjenčano odijelo.  Antonio je nosio mnoge sestrine nove kolekcije, a nekoliko joj je puta bio zaštitno lice. Na svom vjenčanju je pokazao kako ponosno nosi njezino odijelo.

Anamarija Asanović kakvu još niste upoznali: komentirala nam je aktualne teme i oštro kritizirala trendove u odijevanju, progovorila o očevoj slavi, majčinstvu, Splitu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 19:26