StoryEditor

Dizajn po mjeri gosta dolazi iz samoborske tvornice; 1000 kombinacija za kupaonicu, hit blok kuhinje i savitljive slavine u boji

Piše PR
4. svibnja 2021. - 09:12
Jurica Galoić/pixsell

Roba iz uvoza dugo se čeka, a servis je dvije države dalje! Domaći proizvođač Nord Produkt iz Samobora zato kupcima nudi kvalitetnu proizvodnju, uz brze rokove isporuke i ozbiljne garancije na proizvode.

Ova tvrtka upravo je predstavila novi kupaonski namještaj Armal. Brand Armal je 50 godina bio sinonim za kvalitetne slavine, a sada je napravljen i ambiciozan iskorak u proizvodnji modernog namještaja. 15 serija i više od 1000 kombinacija elemenata pokrivaju široki raspon stilova i budžeta, a omogućuju niz zabavnih i pametnih rješenja. Kvaliteta je imperativ i pri izradi Nordovih blok kuhinja. Riječ je o iznimno praktičnom rješenju za kuhinje, koje uz moderan dizajn i male dimenzije mogu zadovoljiti različite ukuse. Ovaj dizajnerski hit dolazi u kompaktnim dimenzijama od 180 do 300 centimetara i jamči optimalno korištenje prostora. Iznimno je važno pri kupnji kuhinje paziti na kvalitetu iverala i okova, kako ne bi morali već sljedeće sezone tražiti novu kuhinju.

Zanimljiv dizajn podići će svaki prostor a ugođaj u apartmanu na jednu novu razinu. Prostor u završnoj fazi uređenja oplemenite dobrom slavinom. Omiljene slavine Viva robne marke Nord sa savitljivim izljevom u boji dolaze u više od 20 kombinacija boja. Tri nijanse tijela i prihvata – krom, bijela i crna – uz sedam različitih boja fleksibilnih crijeva pružaju vam široku paletu pri odabiru savršene kuhinjske slavine.

 

Jamstvo od čak 10 godina i ekskluzivni dizajn dovoljni su poticaj da se zaviri i u ponudu premium branda Schmidler. Ove slavine dizajnirane su da oduševe vaš osjećaj za estetiku.

Svu ponudu brandova Armal, Nord i Schmidler možete uživo pogledati na više od 200 prodajnih mjesta, a najbližu trgovinu potražite na www.nordprodukt.hr/pronadi-trgovinu/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2021 09:12