StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Bikovi pazite se ozljeda prilikom vježbanja, Blizanci će uživati u izazovima, Lavovi su energični

Piše MOZAIK SD
28. svibnja 2023. - 07:29

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Bit ćete kritični prema parteru i bližnjima. Neće vam biti lako udovoljiti ni izbjeći prepirke s vama. Ipak.  brzo ćete postići primirje jer nećete dopustiti da vam sitne nesuglasice pokvare raspoloženje. U poslu ćete biti odlučni i samouvjereni. Znate što želite i kako do toga doći, a uz malo truda i sreće doživjet ćete uspjeh.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Nepredviđene poteškoće na poslu zahtijevat će hitnu reakciju. Nećete imati vremena za razmišljanje pa ćete se morati osloniti na instinkte, koji će se pokazati ispravnima. Ako ste samac, ostvarivat ćete nova poznanstva prilikom izlazaka ili putovanja. Pred vama je početak nove veze. Pazite se ozljeda prilikom vježbanja.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Uživat ćete u izazovima. Samouvjereni i puni motivacije, nećete odustati dok ne savladate sve poteškoće, a uz pomoć domišljatosti i snalažljivosti doći ćete do cilja. Ako je pred vama teška odluka, oslonite se na intuiciju, koja će vas odvesti u dobrom smjeru. Vezani će s voljenim planirati zaruke ili zajedničko useljenje.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Ljubavni život donosi vam mnogo razloga za zadovoljstvo. Samci će poznati privlačnu osobu s kojom će se zbližiti, dok će parovi rasplamsati uspavane strasti. Popularnost vam je u porastu pa možete očekivati nove poslovne ponude. Nemojte se bojati promjena. Novčane prilike iziskuju oprez i promišljenost.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Ambiciozni i željni uspjeha, bit ćete spremni na mnoge žrtve u svrhu ostvarenja cilja. Neće vam biti teško odreći se privatnog života i slobodnog vremena ako će vas to dovesti do uspjeha. Partner i bližnji mogli bi vam to zamjeriti, no brzo će se pomiriti sa situacijom. Golema energija potiče vas na žustro treniranje.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Upoznat ćete osobu s kojom ćete se brzo povezati. Osjećat ćete da bi se između vas moglo razviti nešto više od prijateljstva. Ako ste u vezi, često ćete se povlačiti u osamu. Partner će pomisliti da nešto nije u redu pa ga razuvjerite. Posjedovat ćete zavidnu koncentraciju i istaknuti se u učenju i polaganju ispita.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Samcima će se svidjeti popularna i uspješna osoba, no neće joj prići zbog straha od odbijanja. Vaš će odnos zasad ostati na platonskoj razini. Održavajte ugodne kontakte s kolegama i nadređenima jer će vam njihova podrška pomoći u postizanju ciljeva. Tjedan je pogodan za učenje i ulaganje u sebe i svoje znanje.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Ljubavne veze bit će sve samo ne dosadne. Odnos s partnerom bit će obilježen obostranom ljubomorom, svađama, prijetnjama raskidom i strastvenim pomirenjima. Problemi s nesanicom otežavat će vam svakodnevno funkcioniranje. Odrecite se kave i kofeina i nastojte se opustiti prakticiranjem meditacije ili joge. 

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Naglasak će biti na međuljudskim odnosima. Morat ćete naučiti funkcionirati u grupama ako želite uspjeti u poslu, a kompromis će biti nužan i za očuvanje skladnih intimnih veza. Uspijete li staviti potrebe kolektiva ispred svojih, postići ćete uspjeh. Studenti i školarci ostvarit će dobre rezultate prilikom polaganja ispita.

LJUBAV: 3  POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Nametnut ćete si žestok ritam. Preuzimat ćete dodatne obaveze iako ste već do grla u poslu. Želite se dokazati, no to bi vas moglo iscrpiti. Iako će vaši rezultati biti na visokoj razini, umor i izloženost stresu ugrozit će vam zdravlje i oslabiti imunitet. Vezane očekuju bračne trzavice i borba za dominacijom.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Užurbani poslovni ritam udaljit će vas od bližnjih. Članovi obitelji zamjerat će vam da ih zanemarujete, no smatrat ćete da bi trebali imati više razumijevanja za vaš gusti raspored. Često ćete se osjećati neshvaćeno, što će dovesti do rasprava i nesuglasica. Pronađite vrijeme za sebe i opustite se baveći se hobijima.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Priroda posla zahtijevat će intenzivnu komunikaciju i prisnu suradnju s okolinom. Istaknut ćete se ljubaznošću i šarmom pa će ljudi rado surađivati s vama. Intimna iskustva bit će iznimno povoljna. Neodoljivi ste pa vam neće nedostajati udvarača, a odnos započet ovog tjedna donijet će vam mnogo uzbuđenja i strasti.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:12