StoryEditorOCM
PanoramaOdlikaši

‘Polovnjaci‘, a ‘milijunaši‘: Paleta najskupljih rabljenih vozila u Hrvatskoj pokazuje što bi željeli voziti

Piše Milena Budimir
3. kolovoza 2024. - 13:17

Pred vama su najskuplja polovna vozila koje smo pronašli na jednom oglasnom portalu. Zabavili smo se, nadamo se kako ćete se zabaviti i vi. Možda i zainteresirati za kupnju, nikad ne znaš...

image
Riccardo Milani/Hans Lucas Via Afp

U filteru smo odabrali opciju najviše cijene i prvo vozilo koje je iskočilo bio je – Ferrari F8 Tributo kojeg ako želite imati morate platiti 400 tisuća eura. Prešao je 30 tisuća kilometara, što je, složit će se oni koji poznaju automobile i njihov rad, tek „razrada“ motora.

image
Benjamin Cremel/Afp

Za sto eura manje možete nabaviti Aston Martina DBS Superleggera, koji je skoro pa ispod čekića, prešao je sadašnji vlasnik s njim tek šest tisuća kilometara.

Za one koji ne žele s naporom izlaziti iz niskoga vozila nudi se Mercedes Benz klase G, sa samo 500 prijeđenih kilometara i za samo (!) 370 tisuća eura.

image
Kirill Kudryavtsev/Afp

Slijede ga dva Lamborghini Urusa, koja se razlikuju po boji, ali cijena im je ista, morate izdvojiti za njih 340 tisuća eura. Za svakog pojedinačno, ne zajedno, da ne bi bilo zabune...

image
Fred Tanneau/Afp

Našao se na listi i Porsche 911 Turbo. Možete ga zamijeniti i za nekretninu, sa samo 15 tisuća prijeđenih kilometara ovo se vozilo nudi za impresivnih 289 tisuća eura. Ili dva manja stana u Splitu.

Nakon serije Ferrarija, Lamborghinija, Mercedesa i Porschea za samo 267 tisuća eura nudi se Range Rover, star godinu dana, prešao 38 tisuća kilometara i divne je bež boje.

image
Artur Widak/Nurphoto Via Afp

Pronašli smo među „odlikašima“ i dva Bentleyja, oba za oko 250 tisuća eura, održavani, njegovani, vjerujemo i ljubljeni (za te pare su i zaslužili).

Među cestovnim perjanicama, zar ste sumnjali, našao se BMW, tip XM moćan poput tenka bez naoružanja, gotovo pa nov, a „težak“ 220 tisuća eura. Ovo je noviji model i rijetko ga zapažamo na našim ulicama.

image
/Shutterstock

Maybach smo pak naviknuli vidjeti na našim cestama, na ovoj listi nije među prvima, jer košta „tek“ 199 tisuća eura. Naravno, od opreme ima – sve.

image
/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 04:18