StoryEditorOCM
Panoramaveliki izazov

Parovi se razveli da bi živjeli u četvero jer su poliamorični, sve je prštalo od strasti, a onda je uslijedio šok

Piše MOZAIK SD
23. kolovoza 2023. - 21:34

Rachel i Kyle nisu tražili nove slobodne partnere kad su se razveli. Zapravo su bili jako sretni, no odlučili su se razvesti kako bi uplovili u neobičnu vezu s drugim parom!

Tako se dogodilo da je nastala poliamorna četvorka koju su činila dva zaljubljena para, piše republika.rs.

- Nismo tražili životne partnere, ali srce je izabralo što je htjelo. Dodijeljena nam je etiketa ‘poliamoričnih‘ - rekla je Rachel Wright za portal NeedToKnow.

Rachel (34) u intervjuu je otkrila kako je sve počelo. Rekla je da se nikada ne bi mogla potpuno posvetiti jednom muškarcu. I kad se zaljubila u Kylea, vjerovala je da se skrasila, no nakon nekoliko mjeseci od vjenčanja "otvorili" su svoj brak.

Tada su upoznali Jaira Lenchnera i Ashley Giddens (oboje po 36 godina) s kojima su se prvo kliknuli isključivo prijateljski.

- Kao četvorka počeli smo užasno puno vremena provoditi zajedno. Čak i kad nismo bili fizički blizu njih, stalno smo se dopisivali. Bilo je to jedinstveno iskustvo koje je postavilo temelje za ovo što sada imamo - dodala je.

Tada su se oba para razvela i osnovala četvorku. Sve je radilo prekrasno. Znalo se tko što radi u kući, tko s kim navečer dijeli bračni krevet i sve je, kako kažu, “prštalo od strasti i ljubavi”.

No, nekoliko mjeseci kasnije, Kyle je odlučio napustiti ovu bizarnu zajednicu, shvativši da u njemu ipak ima nečeg tradicionalnog u odnosu na preostalu trojicu.

- On je vrlo posebna osoba i uvijek ću ga voljeti - bili smo najbolji prijatelji i partneri. Obitelji su nam pružile nevjerojatnu podršku tijekom naše veze i prekida, čak i uz stvari koje nisu u potpunosti razumjele - rekla je Rachel, koja je sada dio trija s Yairom i Ashley.

Trojac se preselio u SAD u grad u kojem bi mogli biti pravno priznati, kako bi mogli imati potomstvo. Iako su im obitelji pune podrške, ljudi na društvenim mrežama nisu baš oduševljeni njihovim odnosom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:25