StoryEditorOCM
PanoramaPravi heroji

Nevjerojatna scena na križanju: vozačici pozlilo, auto samo klizio kroz promet, dok nije stigla ‘spasiteljica‘. Tek se onda odvila prava drama...

Piše PSD
12. svibnja 2022. - 19:53

Nevjerojatna snimka s velikog, prometnog raskrižja u Boynton Beachu na Floridi dijeli se društvenim mrežama, a prikazuje skupinu nesebičnih i odvažnih ljudi koji su krenuli u akciju da pomognu ženi kojoj je pozlilo za vrijeme vožnje, priopćila je američka policija.

Incident se dogodio prije tjedan dana, a videzapis je objavila policija Boynton Beacha te prikazuje kako crni automobil polagano klizi po sredini raskrižja dok oko njega automobili jure, prenosi Jutarnji.

Prema izvješću policije, kolegica vozačice bila je u drugom automobilu i vidjela ju je naslonjenu na volan bez svijesti.

Izašla je iz automobila i pojurila preko ulice, trčeći do vozila kolegice koja je izgubila svijest. Dok je trčala posred križanja mahala je rukama kako bi privukla pažnju drugih vozača. Pridružilo joj se nekoliko vozača koji su napustili svoja vozila te su zajedničkim snagama zaustavili automobil dvadesetak metara dalje.

Jedan od heroja bio je i stožerni narednik američke vojske Juan Chavez.

- Kada sam čuo da je bez svijesti, pomislio sam da moram nešto učiniti.

Nakon što je skupina nesebičnih sudionika prometa zaustavila automobil, Chavez se vratio u svoje vozilo kako bi uzeo alat za razbijanje prozora automobila vozačice kojoj je pozlilo.

Jedna je žena iz svog auta zgrabila bučicu za vježbanje, a jedan muškarac je njome razbio pozor pokraj stražnjeg sjedala. Drugi muškarac potom je ušao u auto i otključao suvozačeva vrata.

- U početku vozačica uopće nije reagirala, ali je onda počela dolaziti sebi, ispričao je Chavez.

Nesebični spasioci uspjeli su odgurati automobil do obližnjeg parkirališta gdje je stigla liječnička pomoć.

Policija je objavila videozapis jer želi identificirati sve građane koji su pomogli nesretnoj vozačici,

- Oni su heroji i želimo im odati priznanje. Također želimo da upoznaju ženu kojoj su spasili život, rekli su.

Nesretnoj vozačici kojoj je pozlilo tijekom vožnje u međuvemenu se popravilo stanje te se već vratila na posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 10:28