StoryEditorOCM
PanoramaMISTERIOZNA SMRT

Manekenka Ivana Smit je ubijena? Seks utroje završio je fatalno, nastavljena istraga što se odigralo u vatrenoj noći

Piše I. P.
7. veljače 2024. - 11:40

Nizozemska manekenka Ivana Smit umrla je 2017. nakon seksa utroje s Alexanderom Amada Johnsonom (45) i njegovom suprugom, modelom Lunom (32).

Isprva se vjerovalo da je Ivana Smit pala s balkona 20. kata zgrade i poginula, odnosno da je riječ o nesretnom slučaju, no sedam godina nakon malezijske vlasti priopćile su kako nastavljaju istragu oko manekenke koja je pronađena mrtva u Kuala Lumpuru. Ivana je imala 18 godina.

Bračni par policiji je isprva rekao da su spavali kad je Ivana pala s balkona. Rekli su kako su mislili da je otišla iz stana. No u njihovom stanu pronađena je odjeća manekenke, što opovrgava verziju da je izišla vani, piše Index.

Ivanina obitelj sumnja da je ubijena. Podignuli su građansku tužbu protiv malezijske policije. Rasprava je zakazana za listopad.

Nizozemski patolog Fran de Groot izjavio je kako dio ozljeda ne odgovara ozljedama kakve se zadobiju u padu s velike visine. Smatra kako postoji mogućnost da je bila mrtva prije samog pada.

“Nešto se dogodilo prije pada s balkona. Možda se poskliznula, možda ju je netko udario u glavu. Takve modrice moguće su samo ako je osoba bila još živa”, rekao je patolog.

Susjedi su svjedočili kako se te večeri iz stana čula buka odnosno svađa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 15:31