StoryEditorOCM
PanoramaPOSVE NEOČEKIVANO

Krije li Charles ozbiljnost svojeg zdravstvenog stanja? Zbog njegovog poteza kruže priče da nije baš dobro

Piše MOZAIK SD
10. travnja 2024. - 12:16

Šuška se kako će Charles, koji je ne tako davno doznao da ima rak, pozvati vojvodu i vojvotkinju od Sussexa u omiljeno utočište kraljevske obitelji. Kralj u Balmoral voli otići svake godine, a pridruže mu se i drugi članovi obitelji, od princa Williama i Kate, koja se i sama bori s rakom, do Charlesovih braće i sestara. Balmoral je bilo omiljeno mjesto kraljice Elizabete II., a ondje je i preminula.

Podsjetimo Kralj Charles je doznao da ima rak i o tome je obavijestio javnost, krenuo je i na liječenje, a stručnjaci smatraju da će zbog lošeg zdravstvenog stanja poduzeti sve da se druži s najmilijima

‘Vidim da Charles očajnički želi vidjeti djecu, pa će pozvati Meghan i Harryja. Shvatio je koliko je život prekratak. Balmoral je zaista predivan, mirno mjesto za okupljanje. Ako učini taj korak i pozove ih, tada bi se Harry i Meghan svakako trebali složiti i doći ga posjetiti‘, kaže dobro upućeni izvor za Page Six.  

image

Meghan Markle i Harry
 

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Buckinghamska palača nije komentirala poziv, a izvori bliski vojvodi i vojvotkinji od Sussexa kažu da nisu upućeni u događaje zakazane za ovo ljeto.

Otkako su Meghan i Harry napustili Veliku Britaniju i povukli‘ se kao stariji‘ članovi britanske kraljevske obitelji, Meghan je u rodnu suprugovu zemlju stigla na 70. proslavu kraljičina trona te u rujnu 2022. na sprovodu kraljice Elizabete. Otada više nije dolazila, čak ni na krunidbu kralja Charlesa., piše Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:19