StoryEditorOCM
Panoramakadrovi za Sedlara

Kevin Spacey isprobavao i snimao ‘Tuđmana‘ na Glavnom kolodvoru, imao je i osmijeh na licu

Piše Tina Premec/JL
4. siječnja 2022. - 21:05

Oscarima ovjenačni glumac Kevin Spacey snimao je danas na zagrebačkom Glavnom kolodvoru kadrove za redatelja Jakova Sedlara. Naime, kao što smo već pisali Sedlar je naumio snimiti film o prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu, zbog čega je i ugostio 62-godišnjeg Spaceyja.

Neke od scena snimali su na željezničkim peronima, gdje je, što zbog filmske ekipe, što zbog znatiželjnika, nastala gužva. Spacey je bio odjeven u sivi kaput s crnom kragnom, a djelovao je izuzetno dobro raspoložen. Na nizu fotografija vidi se kako se okružen ekipom smije, no hoće li definitivno prihvatiti Sedlarov projekt, nije još poznato, piše Jutarnji.

Na najvažnijoj filmskoj internetskoj bazi podataka imdb-u još se ne navodi da će snimati film o Franji Tuđmanu. I sam Sedlar kazao je kako je glumac stigao u Zagreb na pregovore, a doputovao je prošli četvrtak u pratnji svog menadžera Evana Lowensteina.

Odsjeo je u zagrebačkom hotelu Esplanade, u klubu Mint dočekao Novu godinu, vidio zagrebački HNK i razgledao centar grada.

Čini se da uživa u posjetu, ali hoće li i u novom projektu, treba pričekati jer se još uvijek nosi s posljedicama skandala zbog optužbi za napastovanje i seksualno uznemiravanja mlađih muškaraca, pa i maloljetnika radi čega je na sudu. Zbog toga već četiri godine vrlo malo radi. Snimio je tek film "L' uomo che disegno Dio" u režiji Franca Nera, a niskobudžetni '"Peter Five Eight" te film "Gore" u kojem tumači Gore Vidala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 20:22