StoryEditorOCM
PanoramaStrog je roditelj

Ivana Kekin otkrila svoj kućni raspored otkad je ‘melje‘ politika: Mile je ministar gospodarenja otpadom, a ja zato...

Piše MOZAIK SD
3. lipnja 2024. - 19:40

Ivana Kekin, političarka i saborska zastupnica stranke Možemo!, danas je izazvala pažnju medija kad je na press konferenciji, održanoj povodom europskih izbora, podijelila informacije o tome koliko novca daje svom sinu za džeparac, pri čemu se i osvrnula na primanja i troškove Stephena Nikole Bartulice, zastupnika Domovinskog pokreta.

image

Ivana za sebe kaže da smatra da spada u onu strožu grupu roditelja. Naglašava da voli imati jasna pravila i da se ta pravila poštuju

Damjan Tadić/Cropix

"Voljela bih čuti od Bartulice kako preživljava s 38 eura na tjedan! Moj sin koji ima džeparac 30 eura tjedno me zamolio da to saznam. Nemam drugo objašnjenje, možda mȁna Božja‘, ustvrdila je Kekin.

image
Lucija Očko/Cropix

Saborska zastupnica u sretnom je braku s glazbenikom Milom Kekinom punih 17 godina i imaju dvoje djece. Političarka je nedavno otvoreno govorila o njihovom braku i načinu na koji odgajaju djecu.

image

Mile Kekin sa suprugom Ivanom Kekin

Lucija Očko/Cropix

"Moj suprug i ja imamo dogovor, zna se što tko u kućanstvu otprilike radi. Moram reći kako je moj suprug, otkad sam ja u Saboru, gdje je moj posao jako nestrukturiran i traje zapravo čitave dane, a nekad i noći, zaista puno uskočio te je preuzeo na sebe jako, jako puno.

Tako da je sad nekako podjela da se ja brinem najviše za hranu, što volim, puno kuham, u tome se dobro strukturiram, a njemu sam manje-više prepustila sve što se tiče održavanja čistoće i higijene, to je njegov ‘department’. On je u našem kućanstvu ministarstvo okoliša i gospodarenja otpadom.

Školu nekako dijelimo pola-pola, ja pokrivam matematiku i STEM, a on se bavi jezicima", ispričala je za Zagreb.info.

Ivana za sebe kaže da smatra da spada u onu strožu grupu roditelja. Naglašava da voli imati jasna pravila i da se ta pravila poštuju.

Iako se o pravilima može pregovarati, što njezina djeca često koriste, priznaje, no trudi se držati svojih principa i dogovorenih pravila. 

image

Ivana Kekin na zagrebačkim ulicama

Josip Moler/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 19:02