StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za utorak: Blizanci su svojeglavi, Vodenjaci su ljuti na sebe, Rakovi su neorganizirani...

Piše MOZAIK SD
17. listopada 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Bit ćete pomalo zbunjeni i rastreseni. Ključevi, dokumenti, papiri ili pošta mogli bi vam se zagubiti ili biti dostavljeni na krivu adresu. Nemojte donositi važne odluke.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Dan je pogodan za prihvaćanje odgovornosti i sudjelovanje u radu za dobrotvorne svrhe. Poslovi i projekti u koje ste ulagali veliki trud počet će davati svoje prve plodove.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Vaša svojeglavost negativno će se odraziti na odnos s roditeljima. Ne budete li pazili što govorite, uskoro biste mogli imati dosta poteškoća. Budite malo fleksibilniji.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Nedostajat će vam organizacije, plana i opreza pri djelovanju. Morat ćete paziti na ponašanje u društvu autoriteta. Povećana je mogućnost štete uzrokovane lažima i alkoholom.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Partnerovo propitkivanje o budućnosti vaše veze polako vam ide na živce. Ako niste potpuno sigurni u sljedeći korak, nemojte mu pružiti lažnu nadu. Dobro razmislite što želite.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Pojačana sportska aktivnosti ili kreativno izražavanje predstavljat će pravi put da se pokažete u novom svjetlu. Onim što ćete napraviti iznenadit ćete prijatelje i bližnje.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Istaknut ćete se zanimljivim idejama. Imat ćete želju učiniti svoj životni prostor što ljepšim i udobnijim. Želite li izbjeći partnerove primjedbe, otiđite zajedno u šoping. 

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Želja za nečim neiskušanim bit će razlog koji će vas privući tajanstvenom pojedincu. Ne pokažete li jasno svoj stav, mogli biste se uplesti u tajnu vezu ili ljubavni trokut.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Zahvaljujući ambiciji i prodornosti postići ćete poslovni napredak, proširiti svoje znanje ili dodatno zaraditi. Suradnja s kolegama bit će bolja nego što ste očekivali.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Napetost u odnosu s nadređenima i prepirke sa suradnicima prilično će vas uzrujati. Bez obzira jeste li u pravu ili niste, poradite na suradnji i harmoničnim odnosima.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Ljutit ćete se na sebe zato što ste opet progledali kroz prste onima koje volite. Ako ste nedavno započeli ljubavnu vezu, počet ćete sumnjati u iskrenost svog izabranika.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Preispitivat ćete odluke koje se tiču posla. Mirno ćete pokazati nezadovoljstvo uvjetima rada, a ako vas nitko ne bude slušao, nećete povisiti glas, nego ćete se povući u sebe.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 00:50