StoryEditorOCM
Panoramašto kažu zvijezde

Horoskop za subotu: Rakovi će uređivati stan, Bikovima je potreban odmor, a Ribama samoća

Piše Mozaik SD
28. rujna 2024. - 09:00

Ovan

Osjećat ćete se napeto, nemirno i sklono uzrujavanju oko sitnica. Bližnji će osjećati da ih stalno napadate i da se moraju braniti. Pazite se glavobolje, prehlade i upale sinusa.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Iako vam je potrebno puno odmora, učestali pozivi prijatelja i članova obitelji koji trebaju vašu pomoć poremetit će vam planove o opuštanju. Podredit ćete svoje potrebe njihovima, no to će vas umoriti.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Poradite na poboljšanju ophođenja s ljudima do kojih vam je stalo. Raščistite nesporazume i ostavite ih iza sebe. Posvetite vikend zabavi i opuštanju. Veselit će vas izlasci, putovanja i romansa.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Ulagat ćete puno truda u uređenje stana, ali pazite da se ne preračunate. Pažljivo procijenite troškove i nemojte ići iznad tog iznosa. Samci će osjetiti naklonost prema osobi koju će slučajno sresti.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Iskoristite vikend za susret s dragim ljudima koje ne viđate dovoljno često. Pozovite ih na kavu i kolače ili se nađite u kafiću. Sjajno je vrijeme i za odlazak na izlet ili u vikendicu.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Iskoristit ćete slobodno vrijeme za nabavku potrepština, ali nećete štedjeti ni na estetskim zadovoljstvima. Počastit ćete se novim parfemom, cipelama, odjevnim predmetom ili skupim objedom.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Osvježen društveni život ispunjavat će vas zadovoljstvom. Uživat ćete popularnost u svakom društvu. Pozitivni kontakti i brojna poznanstva donose vam nove ljubavne i poslovne prilike.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Iako ćete biti zavodljivi, ne dajite lažnu nadu onome prema kome nemate ozbiljne namjere. Budite otpočetka iskreni da ga ne povrijedite. Pronađite vrijeme za sebe i posvetite se hobijima.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Bit ćete ljubazni i pristupačni pa će vam se ljudi obraćati za pomoć ili savjet. Godit će vam spoznaja da ste korisni, ali pazite da netko to ne zlorabi. Moguć je slučajan susret sa starom simpatijom.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Iako ćete biti umorni i rastreseni, nakupljene obaveze neće trpjeti zabušavanje. Nećete imati mira dok ne obavite sve što ste zamislili, ali možda ste malo precijenili svoje trenutne mogućnosti.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Vodenjak

Moći ćete se pohvaliti dobrom formom i vedrinom. Rado ćete se baviti sportom, boraviti na zraku i družiti se s prijateljima. Pohađanje koncerta ili okupljanja donosi vam zanimljivo poznanstvo.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Godit će vam mir i samoća. Okrenite se svojim potrebama i provedite vikend opuštajući se kod kuće. Pogledajte film ili seriju, družite se s knjigom ili se pak relaksirajte dugom mirišljavom kupkom.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 09:02