StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za subotu: Bikovi će biti energični, Blizanci rješavati probleme, a Djevice okrenuti novu životnu stranicu

Piše Mozaik SD
7. rujna 2024. - 08:00

Ovan

Nastojat ćete iskoristiti vikend za pospremanje stana, radove u vrtu i kupnju potrepština, ali ne podcjenjujte važnost odmora. Posvetite se sebi, počastite se omiljenim obrokom ili se nađite s prijateljima.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Osjećat ćete se dobro i energično, što će vas potaknuti da aktivno provedete vikend. Odlazak na izlet, plažu ili u adrenalinski park pokazat će se dobrom opcijom. Godio bi vam i noćni provod.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Blizanci

Iskoriste dobru koncentraciju i bistar um za rješavanje tekućeg problema. Bit ćete sposobni sagledati situaciju iz više uglova, što će vam dati jasniju sliku o onome što biste trebali napraviti. 

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Puni ste energije i vodite ispunjen život, no Mars u vašem znaku jača neopreznost i nezgode vezane za padove ili porezotine. Budite oprezni prilikom vježbanja, kuhanja ili radova po kući ili vrtu.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Ulagat ćete puno pažnje i vremena u vanjštinu. Brojni komplimenti promatrača bit će pokazatelj da vam se trud isplatio. Idete li na svadbu ili u noćni izlazak, očekuje vas susret koji će vas oboriti s nogu.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Osjećate potrebu za okretanjem nove stranice. Riješit ćete problem ili situaciju koja vas je morila, što će vam otvoriti put ka novim iskustvima. Ako ste solo, izlazak vam donosi obećavajući susret.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Vaga

Povoljna ljubavna iskustva ispunjavat će vas zadovoljstvom, a vi ćete htjeti proširiti sreću. Zračit ćete pozitivnom energijom koja će se drugima sviđati. Očekujte brojn pozive za druženje.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Nećete moći odoljeti flertu, a čak će i vezanima biti teško ignorirati naklonost koju osjećaju prema svježem poznanstvu. Dođete li u napast počiniti nevjeru, razmislite o mogućim posljedicama.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 5

 

Strijelac

Osjećate li se umorno i napeto, tijelo šalje signale da trebate usporiti. Nemojte se opterećivati nevažnim obavezama i pronađite vrijeme za odmor i razonodu. Izađete li u grad, ne pretjerujte s alkoholom.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Imate li prilike, krenite na kraći put. Povedite voljenog u vikendicu ili toplice i posvetite se jedno drugome. Bijeg od svakodnevice pomoći će vam da održite romantiku. Samce očekuje značajan susret.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Iako inače uživate u druženju, ovog vikenda nećete imati poriv za izlascima. Povući ćete se i razmišljati o prošlosti i propuštenim prilikama. Introspekcija će vam pomoći da donesete važne odluke.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Ostavljat ćete upečatljiv dojam. Ljudi će vas ili voljeti ili prezirati, ali nemojte se opterećivati tuđim mišljenjem. Ostanite dosljedni sebi i ne pokušajte na silu nekoga pridobiti na svoju stranu.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 19:25