StoryEditorOCM
PanoramaZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za četvrtak: Ribe, spremite se za neočekivan posjet, vage neka se suzdrže od nepotrebnog trošenja

Piše MOZAIK SD
16. svibnja 2024. - 07:30

Ovan

Iako se nećete moći požaliti na zaradu, posao vam se neće dugo zadržavati u rukama. Bit ćete velikodušni kada se radi o vašim prohtjevima pa ćete si priuštiti odlazak u restoran, nove cipele ili parfem.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Bik

Skup planeta u vašem znaku donosi priliku da uberete plodove minulog truda. To se posebno odnosi na novčani aspekt, koji vam donosi povoljne promjene. Parovi će o svemu razgovarati otvoreno.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Blizanci

Sanjat ćete bogate i živopisne snove i vidjeti simbole koji će vam ukazivati na ljude ili situacije koje vas trenutno opterećuju. Ne znate li što vam je činiti, ne žurite s odlukom i dajte si vremena za razmišljanje.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Rak

Poboljšat ćete odnose s kolegama. Između vas više neće vladati rivalstvo, jer ćete shvatiti da je lakše ako zajedno koračate do cilja. Iskoristit ćete nečiju naklonost kako biste se približili željenoj poziciji.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Lav

Samouvjeren stav na poslu i u svakodnevnim situacijama neće nailaziti na dobre reakcije. Mnogi će o vama steći dojam da ste nadmeni i neskloni suradnji pa će vas izbjegavati. Pazite na troškove.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

 

Djevica

Profesionalna glad i znatiželja vam rastu. Ne želite se baviti nečim što vam je dosadno pa ćete istraživati druge opcije. Pritom ćete imati veliku dozu zrelosti i praktičnosti, što će vas odvesti u ispravnom smjeru.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Vaga

Novčane poteškoće navest će vas na razmišljanje. Pokušat ćete pronaći dodatni izvor prihoda, ali nemojte se obeshrabriti ako vam ne uspije otprve. Vezani, ne gušite dragog ljubomorom.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

 

Škorpion

Nemojte površno pristupati obavezama i vijestima. Ako načujete nešto, mogli biste to proširiti dalje u iskrivljenom obliku, čime ćete nekome nanijeti štetu i neugodnost. Neki će se žaliti na migrenu.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

 

Strijelac

Pomagat ćete svakome tko vas zamoli. Ništa vam neće biti teško, ali će vas povrijediti ako netko to počne uzimati zdravo za gotovo. Neki će se sažaliti nad napuštenom životinjom i pružiti joj dom.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Jarac

Pred vama je sjajan dan u kojem ćete se osjećati moćno. Sve će vam ići od ruke pa ćete napraviti nešto o čemu odavno mašate, ali se niste usudili. To će možda uključivati i pozivanje simpatije na piće.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Vodenjak

Porast kućanskih obaveza zahtijevat će puno pažnje. Smatrat ćete da sve znate najbolje pa ćete kritizirati ukućane ako mislite da je način na koji oni nešto rade pogrešan. Pazite se želučanih smetnji.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

 

Ribe

Očekuje vas dan ispunjen kontaktima i telefonskim razgovorima. Počet ćete raditi po kući, no zvonjava mobitela ili dolazak nenajavljenih gostiju u tome će vas omesti. Doznate li sočan trač, ne širite ga dalje.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 10:06