StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za četvrtak: Jarcima će intimni odnos skrenuti u stranputicu, Vodenjaci će biti zatrpani svakojakim obvezama

Piše MOZAIK SD
25. svibnja 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Nastojte pružiti više ljubavi, nježnosti i poštovanja svom izabraniku. Budete li ga kritizirali za svaku sitnicu, steći će dojam da sve ono što radi za vas nije dovoljno dobro pa bi mogao postati malodušan.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Imat ćete dobru intuiciju i puno odlučnosti pa ćete između onih koji vas oblijeću odmah znati tko je iskren i pravi izbor za vas. Iskoristite svoje mentalne sposobnosti i prihvatite izazovnu poslovnu ponudu.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Zahtijevat ćete pojačanu pažnju i emotivni oslonac od partnera i drugih bližnjih. Ne budete li ga previše pritiskali, ispunit će vaše želje. Samci će se okrenuti gomilanju kontakata na društvenim mrežama.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Bit ćete skloni sanjarenju i kreativnim mislima. Maštat ćete o romantici koju želite u svom ljubavnom životu, dok će oni malo realniji smišljati kako unaprijediti svoju karijeru i financijski status.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Stupit ćete u kontakt s pojedincem s kojim ste nekad blisko surađivali, a koji je u međuvremenu postigao zapažene poslovne rezultate. Ne budete li pazili koliko trošite, brzo ćete nagomilati probleme.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Dobar je dan za ulaganje u poslovne, a još više u privatne odnose. Budete li se trudili oko komunikacije s novim kolegama, steći ćete odane i vrsne saveznike. Popravite zapostavljeni prijateljski odnos.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Ako slučajno čujete razgovor u kojem se spominje i vaše ime, ukazat će vam se prilika da dobijete jasniju sliku situacije u kojoj se nalazite. Nazovite člana obitelji kojemu treba samo malo pažnje.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Dan ćete započeti u promjenjivom raspoloženju praćenom naletima malodušnosti i sumnjom u vlastite sposobnosti. Ne preuzimajte nikakav rizik, već se usredotočite na rutinske zadatke. Pazite na želudac.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Bit ćete nepopustljivi i zahtjevniji nego inače. Budete li se tvrdoglavo inatili, vaš partner i prijatelji zabavit će se bez vas. Pustite nakratko službene obaveze i opustite se u njihovom društvu.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Vaš intimni odnos mogao bi skrenuti u stranputicu. No, to vas neće previše dirati jer će vam poslovne preokupacije zauzeti prvo mjesto. Razmišljate li o novom početku, riješite se repova iz prošlosti.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Bit ćete zatrpani gomilom posla i obiteljskih obaveza. Pomoć na koju ste računali mogla bi se pokazati nedostatnom pa je najbolje da se oslonite na sebe. Odnos s bračnim partnerom postat će pomalo napet.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Aktivno i dinamično obavljat ćete svakojake zadatke koji stignu na vaš stol. Odgovarat će vam pomak od rutine. Vaši erotski apetiti bit će izraženi. Partner će nastojati ispuniti sva vaša očekivanja.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:38