StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za četvrtak: Blizanci će šarmirati, Rakovi biti energični, a Ribe imati probleme na poslu

Piše Mozaik SD
5. rujna 2024. - 08:00

Ovan

Poboljšat ćete komunikaciju s obitelji i prijateljima. Dobijete li ljubavnu ponudu, očekivat ćete od druge strane da se potrudi oko vas i dokaže vam da je vrijedna pažnje. Klonite se alkohola i suviše masne hrane.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Neugodne sitnice ometat će vas u izvršavanju obaveza, ali bit ćete uporni i borbeni. Nećete priznavati poraze, a snažan duh dovest će vas do uspjeha u poslovnim i ljubavnim nastojanjima.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Iskoristit ćete šarm za pridobivanje tuđe naklonosti. Samci, sjajno je vrijeme za flert i zavođenje. Vaš ugodan nastup i način komunikacije ostavljat će jak dojam na kandidate za vezu.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Raspolagat ćete s puno energije. Ulazak Marsa u vaš znak donosi bolju kondiciju i želju za aktivnijim životom. Očekujte pozitivne pomake na polju novca u vidu bonusa ili povišice.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Lav

Okružite se ljudima u čijem se društvu osjećate ugodno. Izbjegavajte pojedince koji vas kritiziraju, omalovažavaju i čine da se osjećate bezvrijedno. Obratite pažnju na prehranu i pijte više tekućine.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

U poslu predstoje povoljna kretanja. Shvatit ćete da uživate visok ugled u radnom okolišu, a uspjeh će u najvećoj mjeri ovisiti o vašoj spremnosti na akciju. Provedite neko vrijeme na otvorenom.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Vaga

Poslovi će iziskivati puno pažnje i energije. Ne ulazite u rasprave s kolegama, pogotovo ako dio vaših rezultata ovisi o njihovoj pomoći. Samci će dobiti pozitivnu povratnu reakciju od simpatije.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Osjećat ćete se puno bolje nego ranijih tjedana. Energija vam je u porastu, a zdravlje se poboljšava. Odlučno ćete se uhvatiti u koštac s tekućim problemima. Prepreke vas neće udaljiti od cilja.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Strijelac

Ako ste u vezi, pred vama su ugodni trenuci. Mnogi će parovi kovati planove o zajedničkoj budućnosti, a slobodni će se naći na ljubavnoj prekretnici. Zdravlje se popravlja 

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Nemojte se prepuštati tužnim mislima i vrtjeti crne scenarije. Imate li dvojbi oko odnosa, riješite ih otvorenim razgovorom. Vašem će organizmu trebati puno odmora i sna pa otkažite nevažne obaveze.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Nije trenutak za veće promjene. Čak i ako niste zadovoljni okolnostima, budite strpljivi i pričekajte povoljnije razdoblje za donošenje važnih odluka. Probavne smetnje pratit će vas dio dana.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Na poslu će se od vas puno očekivati, ali neće sve ići lako. Raspolagat ćete s nepotpunim podacima, suočavati se sa zastojima i češće morati tražiti pomoć. Nekima se poboljšava zdravstveno stanje.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 04:05