StoryEditorOCM
PanoramaPOTRAGA U TIJEKU

Dok su lopovi krali dragulje, ljudima iz obližnjeg kafića pažnju okupirao legendarni Van Damme: otkriveni nevjerojatni detalji pljačke draguljarnice Chaumet

Piše Damjan Raknić/JL
29. srpnja 2021. - 20:40
A passer-by walks past a Chaumet jewellery store located close to the Champs-Elysee avenue in central Paris, on July 27, 2021. - The Chaumet jewellery store was targeted by an armed robbery, and between 2 and 3 million euros worth of goods have been stolen, according to a close source. (Photo by GEOFFROY VAN DER HASSELT/AFP)Geoffroy Van Der Hasselt

Francuska policija traga za lopovom koji je u utorak iz poslovnice lanca draguljarnica Chaumet nedaleko od Avenije Champs-Élysées u Parizu ukrao nakit vrijedan između dva i tri milijuna eura (15 i 22,5 milijuna kuna), piše The Guardian, a prenosi Jutarnji.

Lopov je navodno tijekom pljačke prijetio djelatnicima draguljarnice, a utekao je prije nego što su mogli upaliti alarm. Navodi se da je pobjegao na zelenom električnom skuteru.

Na snimkama sigurnosnih kamera može se vidjeti da je pljačku izveo lopov sijede kose u svjetlosivom odijelu, bijeloj košulji i kravati. Lopov je u draguljarnicu ušao oko 17:10 sati, a ubrzo zatim je izašao s bijelom vrećom punom nakita i dragog kamenja.

Djelatnici Chaumeta rekli su da se lopov isprve pretvarao da je kupac te da je tražio da mu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:57