StoryEditorOCM
Panoramaposlala je poruku

Djevojka se svukla nasred ulice i o tome objavila video; Komentari: ‘Treba ti toliko pažnje, jadnice‘...

Piše MOZAIK SD
8. srpnja 2024. - 15:14

 

Crnokosa Ruskinja prošetala se ulicom, a onda se iz čista mira krenula svlačiti naočigled svih. Zgodna djevojka šetala je u širokim trapericama i košulji dva broja većima. Nitko nije obraćao pažnju na nju sve dok se nije počela svlačiti. Ovim videom željela je pokazati koliko garderoba mijenja dojam. Sve dok se nije krenula skidati, nitko nije ni obratio pažnju na nju.

 

Svukla je košulju, a potom i traperice, a ispod je imala šljokičavu, kratku, crvenu haljinu koja je istaknula njenu savršenu liniju. Papuče je zamijenila visokim crnim štiklama, a onda se prošetala puna samopouzdanja. Ovim videom je dokazala da nekada garderoba puno znači da vas drugi primijete. Od trenutka kada se presvukla, momci su se okretali za njom, a djevojke su je gledale čudno. Očigledno, od tada su je mnogi primijetili i oduševljeno joj se smješkali, piše Espreso.

Ona je ovaj video objavila na svojoj društvenoj mreži i time mnogo toga rekla. Pored mnoštva pozitivnih, ima i negativnih komentara.

- Prelijepa haljina, nisam vidio nikakvu vulagarnost ovdje. - Takva energija i osmijeh da druge djevojke gledaju bez zavisti. - Zašto ovoliko mržnje prema djevojci? - Ako glupost ima lice, to je ovo! - Puno si lijepa, ali smatraš li ovo dostignućem? - Treba ti toliko pažnje, jadnice - pisali su joj u komentarima ispod videa koji je objavila.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 03:26