StoryEditorOCM
PanoramaNA INSTAGRAMU

Brat ‘Princeze srca‘ čestitao mami rođendan i objavio stare fotografije raznježivši pratitelje: ‘Prekrasno, beba Diana‘

Piše MOZAIK SD
21. siječnja 2024. - 15:48

Brat princeze Diane želio je odati počast svojoj majci, poželjevši joj sretan rođendan. Kroz nekoliko fotografija Charles Spencer oživio je sjećanje na svoju majku, ali i sjećanje na svoju sestru Dianu.

Da je živa, jučer bi Frances Burke-Roche, majka princeze Diane i Charlesa Spencera, puhala u tortu s 88 svjećica. Grofica, koja je umrla 2004. u dobi od 68 godina nakon što joj je dijagnosticiran rak mozga i Parkinsonova bolest, još uvijek je prisutna u sjećanju svoje djece, posebno sina Charlesa. Charles nije propustio poželjeti sretan rođendan svojoj majci, rođenoj 20. siječnja 1936. u Sandringhamu, podijelivši na Instagramu nekoliko fotografija i isječaka iz medija koji su je prikazivali u mladosti. Među njima, neke slike pokazuju kako drži dijete: to je princeza Diana.

Slike su oduševile sve, a komentari su mnogobrojni: "Kakva lijepa dama, tako nježna", "Diana izgleda poput nje", "Prekrasna osoba koja je imala težak život", "William izgleda isti kao djed", "Prekrasno, beba Diana"...

Earl Charles Spencer redovito objavljuje arhivske fotografije svoje sestre na društvenim mrežama, ali i fotografije njezina groba koji se nalazi na velikom imanju obitelji Spencer, na otoku dostupnom samo brodom.

image

Imanje Spencerovih

David Jones/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 08:17