StoryEditorOCM
PanoramaGo baby Go

Pogledajte video: Baby Lasagna zapalio Umag! Ludilo na prvom nastupu nakon Eurosonga. Izveo i novu pjesmu!

Piše Stella Zavišić/JL
26. svibnja 2024. - 09:03

U ponoć i 10 minuta pred publikom Sea Star Festivala u Umagu zapjevao je drugoplasirani na Eurosongu Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna, koji je na tom natjecanju osvojio najviše glasova publike.

Da publika voli Baby Lasagnu, potvrdilo se i ogromnom gužvom ispred glavne pozornice na kojoj se iščekivao njegov nastup. Nastupao je nakon Senidah, a dok se namještala pozornica za Marka i njegov bend, u publici se oviralo: "Marko, Marko!"

Ujedno, ovo je prvi Markov nastup nakon Eurosonga, ako ne računamo dočeke, a potrefilo se da bude u njegovom rodnom gradu. Zbog toga mu je drago, otkrio nam je na konferenciji za medije piše Jutarnji list.

"Osjećaj je fantastičan. Jako sam sretan. Umalo se dogodio jedan koncert prije ovoga i onda je otpao i bilo mi je ekstra drago jer je veći gušt nastupiti doma, pred svojim ljudima. Znam da je puno ljudi specifično došlo vidjeti Baby Lasagnu, koji su moji poznanici i koje viđam po ulici. Tako da ja jedva čekam da nastupiti pred njima, a samim time imam i veću tremu nego inače", rekao je.

Izveo je svoje dosad poznate pjesme "IG Boi" i "Don‘t hate yourself, but don‘t love yourself too much". Publika se raspametila na "Rim Tim Tagi Dim" koju je izveo posljednju i svi su uglas s njim pjevali i plesali čuveni ples. Tu pjesmu slušali smo iz VIP dijela u kojem su se daske pod nogama tresle od rasplesane publike.

Nove pjesme Baby Lasagne

Ali, Marko je publici premijerno u Umagu izveo svoje nove pjesme. Nekima je rekao naziv, nekima nije, ali publika je refrene brzo zapamtila i pjevala s njime u glas. Pjesma s kojom je otvorio nastup zove se, vjerojatno, isto kao i njegovo umjetničko ime. "Baby Lasagna" spomenuo je više puta u pjesmi, no nije rekao točan naziv. U nastavku možete poslušati kako glasi.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2024 22:03