StoryEditorOCM
PanoramaNESTAŠNI HULK

Afera o kojoj se bruji: čeka drugo dijete s nećakinjom bivše, prevarena supruga bjesni! On je sretan: Sin, blagoslov

Piše Mozaik SD
19. prosinca 2023. - 13:23

Givanildo Vieira de Souza, poznatiji samo kao Hulk, brazilski je nogometaš koji trenutačno igra za Atlético Mineiro, a koji se našao u središtu tračeva i skandala nakon što se spetljao s rođakinjom svoje bivše supruge.

Sad je ponosno obznanio da - čekaju svoje drugo dijete.

Iran Angelo de Souza bila je Hulkova supruga od 2007. do 2019. godine i u braku su dobili troje djece, dva sina i kćer. Razveli su se zbog toga što se Hulk spetljao s njezinom atraktivnom nećakinjom Camilom. Iran je bila beskrajno povrijeđena i šokirana, nikad im nije oprostila ovakvu izdaju.

Budući da ni Camila niti on nisu u tome vidjeli ništa sporno, nastavili su svoju vezu, koja je rezultirala vjenčanjem održanim 2020. godine, u međuvremenu su dobili dijete, a sad je na putu i drugo.

"Želio sam vam zahvaliti na bezbrojnim porukama podrške u vezi sa trudnoćom moje žene. Još jedan sin, još jedan Božji blagoslov” - izjavio je Hulk, koji s bivšom suprugom ima dva sina i kćer, a sa sadašnjom kćer i sad očekuju sina.

Camila je prvo dijete, kći Zayju, rodila u Miamiju. Otada Hulk i Camila redovito objavljuju zajedničke slike na društvenim mrežama, njihova ljubav čini se strastvenom i uživaju u čarima života.

Hulk rado na Instagramu dijeli i objave sa svom svojom djecom:

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 00:03