StoryEditor
LjepotaU OKRILJU 'DERMAMEDA'

Naša novinarka nastavlja s tretmanima ljepote koji stvarno daju rezultate: Sad znam što znači osjećati se kao kraljica, priznaje nam kroz smijeh; Evo što su joj sve radili

Piše Nikolina Lulić
21. svibnja 2019. - 14:56

Nakon što su mi stručne djelatnice "Dermameda" prilikom prvog posjeta ovom centru pošteno izanalizirale i lice i tijelo, drugi tretman je bio - čista uživancija. Znači, osjećaj je kraljevski jer sam istovremeno bila na tretmanu lica i tijela, što je super kombinacija za sve žene koje kronično nemaju vremena, pa je ovaj "dva u jedan" koncept idealan za njih - zakažu jedan termin, a istovremeno odrade dvije stvari.

Koža lica mi je najprije pripremljena enzimatskim pilingom za ujednačavanje tena, te mi je potom nanesena maska na bazi cimeta koja potiče cirkulaciju. Divna je na koži i prekrasno miriše. S mikrodermoabrazijom sam već na "ti", koja je nakon cimet-maske nježno zagladila teksturu kože i uklonila mrtve stanice.

'Već na prvom tretmanu moje lice potpuno je zablistalo!': naša novinarka posjetila je poznati splitski centar za pomlađivanje, odvažila se i na 'kontroverzni' tretman

U sklopu Global Anti Age tretmana korištene su peptidne ampule za obnovu kožne barijere kako bi se u potkožju zadržala vlaga i nakon tretmana, jer, kako napominje dr. Anđela Prolić, vlasnica "Dermameda", koža se obnavlja iznutra i gradi njena otpornost te zadržava svježina.

Ipak, najzanimljiviji dio tretmana lica bilo je stavljanje kolagenske maske. Znači, na prvu vam se čini kako se radi o maski koja je kao i sve druge, ali vrlo brzo shvatite da to nije tako kad vam namažu i - usta. Tada shvatite da nekih 20 minuta nećete prozboriti niti riječ, dok vam se tekstura na koži potpuno ne osuši. A kad se to dogodi, stvrdnuta maska vam se skida pa dobijete svoj savršeni odljev lica, koji mene podsjeća na skulpturu od gipsa. Možete je čak ponijeti kući za uspomenu.

Ugodan i bezbolan

- Kolagenska maska ublažava toplinu nastalu od potaknute cirkulacije te zaglađuje bore. Rezultat je savršeni odljev lica ispod kojeg je vidljivo nahranjena i zategnuta koža koja odiše svježinom - pojašnjava nam dr. Prolić i već najavljuje moj sljedeći tretman - zatezanje kože uz aktivaciju kolagena i elastina kombinacijom uređaja MedVisage i Cryo Lifting.

Dok se jedna "Dermamedova" djelatnica bavila mojim licem, druga se uhvatila u koštac s celulitom na nogama s Med Contour Multipowerom - najnovijim aparatom za uklanjanje ovog najgoreg neprijatelja ženskog spola koji najbolje rezultate daje u kombinaciji sa svojim prethodnikom - Med2Contourom s vakuumom koji je poslužio za posebno delikatna područja celulita.

Osjećaj dok vam noge tretiraju ovim posebnim uređajima je baš ugodan i bezbolan, poput je lagane masaže, s tim da vam tretiranim dijelom tijela struji ugodna toplina. Nakon ove tople kombinacije noge su mi naglo ohladili Cryo Lifting aparatom uz vidno zatezanje kože uz aparativnu limfnu drenažu koja potiče cirkulaciju i izlučivanje masnih stanica.

Valja se riješiti tjestenine i kruha

Tretman je to koji se preporučuje odraditi jednom tjedno, ali moram naglasiti da je ovdje potrebna zajednička suradnja i "Dermomedovih" stručnjaka, i samih klijentica po pitanju prehrane. Znači, prilikom prvih konzultacija, nakon analize tijela dobit ćete listu namirnica koje je najbolje konzumirati za vrijeme trajanja tretmana kako bi se postigli najbolji rezultati.

Ja sam s tugom ustvrdila da sve ono što obožavam jesti poput mliječnih proizvoda, tjestenine ili kruha, moram smanjiti na minimum ili, još bolje, potpuno izbaciti sa svakodnevnog jelovnika. No, nema mi druge, kad već svi ti aparati rade za mene, mogu se i ja malo žrtvovati. I da, ono što je najvažnije - moram piti puno vode kako bi se sve štetne tvari i masnoće mogle izlučiti iz organizma.

- Osim ovih aparata postoji cijeli niz anticelulitnih uređaja koji se dodatno ubacuju po potrebi ovisno o potrebama svake klijentice. Zbog toga mi u "Dermamedu" i odrađujemo besplatne konzultacije i analizu tijela kako bi svaka korisnica naših usluga dobila točan program i individualne tretmane koji su prilagođeni upravo njoj. Sve to, dakako, zajednički dogovaramo - zaključuje dr. Prolić.

 

Top tretmani u "Dermamedu"

CRYO LIFTING lica 3 u 1 u kombinaciji s Med Visage aparatom trenutno podiže i zateže kožu, poboljšava joj teksturu, tonus i elastičnost. Učinak zatezanja lica je postojan, a koža nahranjena, blistava i zategnuta.

MIKRODERMOABRAZIJA REVIDERM nježno uklanja mrtvi sloj stanica, koža se obnavlja i duboko hidratizira.

BRZO OBLIKOVANJE TIJELA kombinacijom tretmana MedContour Multipower i Med2Contour te CRYO LIFTING 3 u 1. Radi se o jedinoj pravoj nekirurškoj liposukciji nakon koje se uklonjene masne stanice ne vraća­ju, a celulit nestaje.

 

#DERMAMED#TRETMANI LICA#TRETMANI TIJELA

Izdvojeno

03. lipanj 2020 22:47