1. Predjelo od kiselog kupusa
Kiseli kupus pod vodom odsoliti, prodinstati dok ne omekša, pa ga prebaciti u posudu, politi s malo ulja, posuti crvenom paprikom, promiješati i poslužiti s čvarcima.
2. Kiseli kupus s jabukama
Kiseli kupus odsoliti kako bi se makla suvišna sol, staviti ga u posudu, dodati mu na sitne kockice izrezanu veliku slatku jabuku. Doliti vode, ubaciti list lovora, poklopiti i pustiti da se naglo zagrije, potom skinuti poklopac i dinstati na smanjenoj vatri do pola sata. Po potrebi začiniti.
3. Kiseli kupus s kobasicama
Srednje veliku kapulu zažutiti na masti, dodati sitno nasjeckana dva češnja češnjaka, dinstati kratko, ubaciti pola kilograma kiselog kupusa. Dinstati dok ne omekša, dodati malo vode i malo crvene mljevene paprike.
Ubaciti kobasice, dinstati de...
StoryEditorOCM
HranaIDEJE ZA RUČAK
Sva lica kiselog kupusa: sedam hit jela za hladne dane
14. veljače 2016. - 10:34
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?