StoryEditorOCM
HranaS IVONOM U KUHINJI

Splitska mezzosopranistica ‘zakačila‘ se na gastronomiju i uči od najboljih: za Uskrs je podijelila svoj recept za sočnu janjetinu s krumpirima, graškom i ružmarinom

2. travnja 2021. - 10:47

Ivona Bosančić Lasić je mezzosopranistica i dobitnica prve državne nagrade na natjecanju u opernom solo pjevanju, koja je ove godine daske pozornice zamijenila svojom drugom strašću – gastronomijom.

Nakon niza putovanja usmjerenih gastronomskom istraživanju, želju da svoje kulinarske vještine i znanja podigne na profesionalnu razinu, učeći od najboljih kuhara, ostvaruje upisivanjem studija gastronomije na Aspiri.


Pod mentorstvom chefa Nikše Bobana tako je i za ovu uskrsnu prigodu kreirala jelo koje će na blagdanskom stolu izgledati svečano, a zadovoljit će nepce spektrom okusa.

Istodobno, jelo ima sve elemente dalmatinske uskrsne tradicije.


Janjetina s krumpirima i graškom

SASTOJCI:

1 kg janjećih kotleta

800 g krumpira

10 g krupne soli

2 grančice...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 05:21